Életmód

Május 8.: bringás reggeli az egész országban

Péksüteménnyel, friss gyümölcsökkel és zenével várják május nyolcadikán a bringásokat reggel az egész országban. A Bringázz a munkába! kampány kedvenc programja, a bringás reggeli jó napindító, pattanj nyeregbe!

Imádjuk, hogy végre jó idő van, meg nem válnánk a bringánktól, és persze munkába is azzal tekerünk reggelente. Április 22-én elkezdődött a Bringázz a munkába! tavaszi kampánya, egészen május 30-ig gyűjtheted a kilométereket és az élményeket. (Minden részletet a BAM-ról, a nyereményekről itt megtalálsz.)

Május 8-án reggel pedig jön a bringások kedvenc programja, a bringás reggeli, ahol munkába menet megállhatsz egy péksütire, gyümölcsre, néhol még zene is lesz, hogy jobban beinduljon a napod. Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is várnak a Magyar Kerékpáros Klub önkéntesei a finom reggelivel. A pontos helyszíneket itt találjátok térképpel.

A Caféblogon pedig követheted a BAM eseményeit, híreit itt.

Ha nem voltál még bringás reggelin, itt egy videó a tavalyi hangulatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top