Életmód

15 olcsó étel, hogy lapos legyen a hasad

Nem kell semmiféle trükk, csak gondosan megválogatott ételek, és nemcsak lapos lesz a hasad, de még szuper egészséges is leszel.

Nem szükséges nagyon megerőltető dolgokat tennünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A diétás újságok gyakran becsapnak, de én azért megpróbálom ismét nyomatékosítani, amit már rengeteg helyen olvashattunk: nincs helyi zsírégetés. Zsírégetés úgy egészben van, amennyiben több kalóriát égetünk el, mint a bevitt mennyiség. Ha ezt betartod, mindenhol fogysz, kivétel nincs, ez mindenkire igaz. Ennyi.

Kis odafigyeléssel, tudatos evéssel szinte magától átalakulunk, és közben finomakat is ehetünk. No de lássuk csak, mik is ezek:

Extra szűz olívaolaj – az extra szűz olivaolaj segít lapossá varázsolni a hasad, mivel telítetlen zsírsavat tartalmaz, ami kalóriát és zsírt is éget. További előnye, hogy segít alacsonyan tartani a koleszterinszintet.

Tojás a tojás az egyik legcsodásabb proteinforrás, ráadásul a legújabb kutatások bebizonyították, hogy nemhogy nem egészségtelen, mint ahogyan azt elődeink tartották, de nagyon nagy szerepe van a fogyásban. B12-vitamint is tartalmaz, ami segíti a szervezet zsírbontását.

 15 olcsó étel, hogy lapos legyen a hasad

Sertéshús igen, jól látod, sertéshúst írtam. Egy kutatásban bebizonyították, hogy azok, akik napi 6 deka sertéshúst fogyasztottak, jelentős súlyt vesztettek, miközben izmot nem.

Paradicsom – alacsony kalória- és magas víztartalmú étek, tökéletes a súlyvesztéshez, én például kilószámra tudom fogyasztani, és sosem unom meg. A paradicsom természetes vízhajtó is, ami fogkúra szempontjából igen előnyös.

 15 olcsó étel, hogy lapos legyen a hasad

Spenót  ez az alacsony kalóriatartalmú étel nagyon sokoldalú. Tele van kalciummal, ami segít az izmok összehúzódásában, segítségével könnyen elérhetjük a telítettségérzést.

Folytatás  Girl Power! blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top