Életmód

Culevit Forte készítménycsalád a daganatos betegek részére

Rák: a hárombetűs rettegett kór, ami a szív- és érrendszeri betegségek után a legtöbb áldozatot szedi a világon.
Culevit

A rák elleni küzdelem egyidős a modern orvostudománnyal, és a magyar tudósok mindig is az élen jártak benne. Egy 28 éve indult, sikeres hazai gyógyszerkutatási és -fejlesztési folyamat újabb eredményeként A Culevit Kft. kifejlesztette az új, nagy dózisú Culevit Forte rákbetegeknek tablettát és italport.

Culevit

A Culevit Forte rákbetegeknek egy speciális, a daganatos betegek terápiájának kiegészítésére ajánlott új, nagy dózisú és továbbfejlesztett készítménycsalád. A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor összetevői az emberi szervezetben is megtalálható esszenciális, fontos és természetes anyagok. A készítmények folyamatos szedése biztosítja ezeknek az anyagoknak a megnövelt bevitelét.

Culevit

A Culevit Kft., az elmúlt 20 év mintájára, továbbra is segíteni kívánja a rákbetegeket, tovább működteti a betegek számára ingyenes tanácsadó szolgálati tevékenységét, valamint folytatja a saját kutató-fejlesztő központjában végzett tudományos kutatásokat. Mert a rák nemcsak az érintett személy problémája, hanem mindannyiunk közös ügye!  

A Culevit Forte rákbetegeknek tabletta és italpor már megvásárolható a Culevit mintaboltokban, minden gyógyszertárban, valamint a Culevit webáruházban: www.culevit.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top