Életmód

A gyenge férfi dilemmája – mit akar a magabiztos nő?

Vonul az utcán. Sugárzik róla az erő, az, hogy tudja, mit akar. Nem függ senkitől és semmitől, bátran szembeszáll a világgal. Egyenes a tartása, az álla felemelve, a tekintete nyílt: ő a magabiztos nő!

Látszólag mindenre képes egyedül, senkire nincs szüksége a bajban, független, kissé talán nagyképű, mogorva. A férfiak ezért is kerülik őket messziről, elijeszti, frusztrálja őket a nő ereje. Téves következtetéseket vonnak le, s nem is közelednek a magabiztos nő felé.

Azonban nem szabad senkiről első benyomás alapján ítélni. Mert mint oly sokszor, a magabiztos nők esetében is a látszat mögé kell nézni. Vajon mit takar a “kemény burok”? Íme néhány téves sztereotípia kedves férfiak, a magabiztos nőkről, amiket érdemes megcáfolni:

Nincsenek érzéseik

Már miért is ne lennének? Tévedés azt feltételezni, hogy azért, mert valaki magabiztos, már önző és énközpontú, és kőből van a szíve. Egyáltalán nem. Az erős nők is sírnak, nagyon tudnak szeretni, kötődni. Legfeljebb nehezebben mutatják ki.

A folytatásért kattints a Kiss Emese caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top