Életmód

Hazugság a ránctalanító krémekről

Hogyan kerülje el a hatástalan ránctalanító krém vásárlását?
Hazugság a ránctalanító krémekről

Mit javasol ügyfeleinek?

Szakértőként, gyógyszerkiadó szakasszisztensként, a rendkívül hatékony LUX-FACTOR 4D HYALURON ránctalanító krémet javaslom, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz.

A Lux-Factor krémben lévő természetes, szabadalmazott 4D ránctalanító formula az összetevők intenzív hatását biztosítja. Ezért a mély és a mimikai ráncok már az első használat után láthatóan csökkennek. Rendszeres használata után a bőr tónusa helyreáll, a bőr pedig kisimul. A Lux-Factor 4D Hyaluron krém klinikailag tesztelt és kellő tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

Magam is kizárólag a Lux-Factor 4D Hyaluron krémet használom, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos arcbőrre vágyik!

Miért tanácsos a Lux-Factor ránctalanító krémet használni?

A LUX-FACTOR krém segítségével megfiatalíthatja bőrét és eltörölheti a ráncokat, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így döbbenetesen gyorsabb és hatékonyabb ránctalanítást biztosít, fiatalító botoxhatással működik, hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Emellett az érzékeny bőrre is alkalmas!

Milyen hamar látható a krém hatása és milyen eredményekkel várhatjuk?

Tesztelés érdekében felkértünk 800 hölgyet, akik 2 hétig minden nap – reggel és este – használták a Lux-Factor ránctalanító krémet és az eredmények a következőek voltak:

  • A mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhet,
  • a bőr 60%-kal hidratáltabb lehet,
  • a bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul,
  • alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is,
  • az egy hónapig tartó LUX-FACTOR hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

Az eredmény 2 héttel a Lux-Factor 4D Hyaluron Ránctalanító Terápia előtt és után:

Hazugság a ránctalanító krémekről

Lenyűgöző hatása miatt a Lux-Factor Ránctalanító krém a sztárok választása is.

Horváth Éva

“Természetes hialuronsav reggel és este, az én bőrömnek nem is kell más kényeztetés!”

Hazugság a ránctalanító krémekről

Nótár Mary

“Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat, mivel a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak és valóban hatásosak. Magam is kipróbáltam a 4D Hyaluron krémet és elégedett vagyok az eredményekkel.”

Hazugság a ránctalanító krémekről

Hogyan szerezheted meg az ellenőrzötten leghatékonyabb ránctalanító krémet a Lux-Factortól?

Most megszerezheti a LUX-FACTOR 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top