nlc.hu
Életmód
Barbie végre sokszínűbb, mint valaha

Barbie végre sokszínűbb, mint valaha

Az új Ken babák különböző testalkattal, bőrtónussal és frizurával érkeznek, és annyira frissek, hogy még férfikontyos verzió is van!

Sokáig vádolták Barbie-t az egydimenziós szőke cicababa testképének közvetítésével, de az évek sorát rengeteget változott a játékgyáros Mattel brandje. Néhány éve elkezdtek megjelenni a különböző bőrtónusú, hajszínű, testalkatú Barbie babák, amelyek már a sokszínűséget, a sokféle szépséget ünneplik. Most végre Barbie állandó partnere, Ken is felzárkózott a lányokhoz, ugyanis kijöttek az új Ken figurák – összesen tizenötféle verzióban.

A 15 különböző Ken között a legnagyobb port a manbunos, azaz férfikontyos baba kavarta a neten – a Mattel szerint viszont ez 2017 meghatározó férfi szépségideálja, szóval ez van. Ken ráadásul különböző ruhákat és így különböző stílusokat is kapott, ami elég szuper, tekintve, hogy így a gyerekek végre válogathatnak a rengetegféle Barbie és Ken között (és nem csak a malibui koktélozós szőke Barbie meg a szafaris szőke Barbie között), és bár a babák még mindig karcsúak és csodaszépek, a választással talán kicsit könnyebben igazíthatják magukhoz őket a gyerekek.

  

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top