Életmód
Szponzorált tartalom

Mi kell a tökéletes nyárhoz? (x)

Egy jó hosszú szabadság, egy kellemes vízpart és rengeteg napsütés. Az álomnyaralást azonban könnyen pokollá teheti egy kellemetlen leégés, amely már bőröd végső segélykiáltása. Gondoskodj tehát időben hatékony védelméről!

Tudtad, hogy minden bőrtípusnak más és más védelemre van szüksége a napon? Vagy hogy egyes fényvédők egyben ránctalanítók is? És azt, hogy nemcsak a tengerparton, hanem a hétköznapok során is szükséges fényvédőt használnod? Ismerd meg, milyen lehetőségeket tartogat a modern, tudományos fényvédelem!

Az Eucerin Sun termékcsalád széles palettáján mindenki megtalálja a bőréhez illő fényvédőt. Egy valami közös mindben: hatékonyan egyesítik az UV-védelmet nyújtó UVA- és UVB-szűrőket, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) elleni védelmet. A glicirretinsav révén pedig DNS-védelmet is biztosítanak. Hatékonyságukat klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják. Bőrtolerabilitásuknak köszönhetően pedig érzékeny bőrön is alkalmazhatók.

Az Eucerin Sun fényvédő termékcsaládban több bőrtípus és bőrprobléma igényeihez igazodó termékek is megtalálhatóak:

Napallergiára hajlamos bőr: A Sun Protection és After Sun termékek segítenek megelőzni a napfény által kiváltott allergiás reakciókat, például a fénykiütések kialakulását.
Ránctalanítás és fényvédelem egyben: A hialuronsavat tartalmazó Photoaging termékek láthatóan csökkentik a bőr öregedésének jeleit, és egyúttal megóvják a nap káros hatásaitól is.
Kisgyermekek érzékeny bőre: A Kids Sun termékeket kimondottan a gyermekek érzékeny, finom bőrének nyugtatására és védelmére fejlesztettünk ki.
Zsíros és aknéra hajlamos bőr: Oil Control Technológiát tartalmazó termékek, amelyek azonnali és hosszan tartó száraz, matt megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.
 

Az Eucerin Sun fényvédő termékeket keresd a patikákban! Most kedvezményes ajándékcsomagban is megtalálhatod őket, amelyekben minden termék mellé a második ingyenesen lehet a tiéd. Ne hagyd ki nyári ajánlatunkat!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top