nlc.hu
Életmód
Életében először akart lebujba menni egy férfi, de rövidnadrágban nem engedték be

Életében először akart lebujba menni egy férfi, de rövidnadrágban nem engedték be

Ez csak mondvacsinált indok volt, mert visszament farmerben, és úgy sem jutott be.

Jamie Lee Jones a hétvégén töltötte be a 30. évét, ebből az alkalomból pedig szeretett volna bemenni egy éjszakai szórakozóhelyre. Az angliai Peterloo városában élő férfi halmozottan fogyatékkal élő: gyermekkori cerebrális parézis és agyvíz is korlátozza az agyműködését. Emiatt siket, ezenkívül asztmás és epilepsziás is. A szórakozóhelyre viszont be akart menni, pláne, hogy bent várta őt a mostohaapja.

A Vibe klub (forrás: Google Street View)

A biztonsági emberek viszont elküldték, arra hivatkozva, hogy rövidnadrágban nem mehet be. A férfi hazament, hosszú nadrágot vett, és újra megpróbált bejutni. Ekkor azzal az indokkal utasították el, hogy nincs cipzár a nadrágján. Az anyja később azt nyilatkozta a Metrónak, hogy a fia csak ilyen nadrágot hordhat, mert a cipzárakkal nem boldogul. Azt mondta, a fián világosan látszik a fogyatékosság, de nem iszik, és nem drogozik, ezért nem érti, miért nem engedték be a klubba.

A szórakozóhely tulajdonosa szóvivője útján azóta elnézést kért, és megígérték, hogy elbeszélgetnek a biztonsági emberekkel a hasonló helyzetek kezeléséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top