Életmód

Időjárás: feltámad a szél, de marad a tavaszias idő

A szél megélénkül, és kisebb záporok is előfordulhatnak.

Marad a mérsékelten meleg idő a napokban, csak helyenként lehetnek gyenge záporok, de többször feltámad a szél – írja az Időkép.

Kedden napközben a legtöbb helyen száraz idő várható, legfeljebb a keleti határszélen lehet gyenge zápor. Délután feltámad a szél, többfelé élénk, északon időnként erős lehet. A csúcshőmérséklet 23-28 fok között valószínű.

Szerdán többnyire napos lesz az idő, időnként azonban megnövekedhet a felhőzet. Jelentős csapadék sehol sem várható, bár északkeleten előfordulhat kevés zápor délután. A szél továbbra is élénk lesz. A legmagasabb hőmérséklet napközben 23-27 fok között alakulhat.

Csütörtökön már nagyobb eséllyel lehetnek záporok északkeleten és keleten, máshol változóan felhős idő várható. Az északi szél megélénkül, nyugaton és északon erős lökések is lehetnek. A hőség továbbra sem tér vissza, 22-27 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Pénteken a napos-felhős időben egy-egy zápor előfordulhat, nyugaton estétől kevés zivatar is lehet. A szél időnként megélénkülhet, a délutáni csúcshőmérséklet 21-28 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top