Életmód

Leesett az erkélyről, mert elvétett egy jógapozíciót

A 23 éves lány csodálatos módon túlélte a 25 méteres esést.

A mexikói Alexa Terrazas az erkély korlátján pózolt, hogy mutatványát fotókon is megörökíthesse, ám megcsúszott, és leesett a 6. emeleti lakásából.

A kép, amelyen az életveszélyes esés előtti pillanatban látható, bejárta a világot. A fotón jól kivehető, ahogy a lány fejjel lefelé egyensúlyoz a korláton – teljes testsúlyával ránehezedve.

Alexát azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok 11 órás műtétet hajtottak rajta végre, hogy megmentsék az életét. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az orvosok azt jósolják, hogy valószínűleg három évig nem lesz képes járni.

A 23 éves lány egyébként még mindig kórházban van. A jelentések szerint kritikus az állapota. Számos sérülése keletkezett: eltört mind a négy végtagja, illetve súlyosan sérült a csípője és a koponyája.

Úgy tűnik, nem ez volt az első alkalom, hogy Alexa az erkélyen jógázott. A szomszédok azt mondják, hogy gyakran látták veszélyes mutatványokat kipróbálni, akár az erkély korlátján is.

A nyomozás során nem találtak arra utaló jelet, hogy szerkezeti hibák lennének az épületben vagy az erkélyen, ezért az esést balesetként kezelik.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top