Életmód

Hatalmas szülinapi bulit rendezett a légitársaság a Down-szindrómás tininek

Nem is álmodhatott volna különlegesebb születésnapról.

Shantell Pooser, más néven „Shannie” Down-szindrómás, emellett háromféle légzési rendellenességgel és szívproblémákkal is küzd. Ezek miatt folyamatos gyógykezelésekre és műtétekre van szüksége. 2016 óta járnak az édesanyjával Deanna Miller Berryvel dél-karolinai otthonukból az ohiói Cincinnati Gyermekkórház Orvosi Központjába gyógykezelésekre, ehhez a PSA Airlines-nak, az American Airlines leányvállalatának járatát veszik rendszeresen igénybe. 

Shantell az utazások alatt nagy rajongója lett a légitársaságnak, ezért amikor közeledett a lány 17. születésnapja, az édesanyja írt nekik egy levelet, amiben engedélyt kért, hogy használhassa a cég logóját a tematikus születésnapi buli meghívóihoz. Az engedély helyett azonban sokkal többet kapott: a légitársaság ugyanis maga rendezett neki bulit.

Amikor a megérkeztek a repülőtérre, vörös szőnyeggel, lufikkal és VIP táblákkal várták őket, a terminálon pedig tortát is kaptak. És ezután jött csak a java: a Boeing 900 repülőgép, amin utaztak, Shannie nevét viselte egy matricán. A légiutas-kísérők rózsaszínű és kékeszöld sálat, a tini kedvenc színeit viseltek. Útközben pedig megkérdezték, melyik a kedvenc Disney-karaktere, mint később kiderült azért, hogy érkezéskor a megfelelő hercegnő várhassa… Hamupipőke volt az.

Shannie kapott egy hivatalos American Airlines egyenruhát is, és azóta fedélzeti feladatokat láthat el, mint például az utasok üdvözlése és a harapnivalók kiadása. A lány 18 éves koráig pedig az American Airlines nagykövete lett.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top