Család

Csecsemőknek nyújtott spa szolgáltatásból gazdagodott meg a szorongó anya

Furcsa, de elvileg működik.

A 38 éves Lisa Ryan második gyerekével, Jaxszel volt otthon szülési szabadságon, amikor valami megváltozott benne. Szorongani kezdett, ami az első gyerekével nem volt rá jellemző.

Nem a babától vagy az otthoni léttől, hanem a játszós délutánoktól idegen anyukákkal. Úgy döntött, megteremti a baba spa szolgáltatást, ami szerinte segíti anyát és picit összekovácsolódni, és a nőknek nem kell más anyukákkal beszélgetniük.

Lisa azt mondja, szeretett volna egy olyan szolgáltatást, ami a hozzá hasonló, másoktól szorongó anyukáknak segít – idézi a Metro. A baby spában egy relaxáló habfürdőt kapnak a kicsik, majd baba és mama is arcpakolást, és utána jön egy érintésterápia, ahol megtanítják az anyukáknak, hogyan érjenek a kicsikhez, hogyan simogassák. Utóbbi segít a babának a jobb alvásban, a nyugodtságban.

Úgy tűnik, a recept bevált, mert számtalan nő veszi igénybe Lisa szolgáltatását, aki egy kisebb vagyont összeszedett már belőle. 

(via)

(Kiemelt kép: Spa Babies)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top