Életmód

Megmentette a cuki kutyát, amiről kiderült, hogy valójában róka

A házak között kószált a kutyának tűnő róka, de szerencsére nagyon barátságos volt. Később előkerült a gazdája is.
fehér róka a rendőrségi autóban

Riasztást kapott a minnesotai Coon Rapids rendőrsége, hogy egy kis termetű kutya szaladgál a házak között. Kiküldték Eric Prindle járőrt, aki nem várt dologgal szembesült a helyszínen.

A fehér bundájú állatot egy kertben pillantotta meg, de csak mikor közelebb ment hozzá, akkor vette észre, hogy egy fehér rókával van dolga. Az állat azonban barátságos volt, és kíváncsian méregette a rendőrt.

Amikor a járőr dobbantott egyet a lábával, mint ahogyan egy kutyát hívna, a róka elkezdte követni az autója felé sétáló rendőrt. Amikor kinyitotta a kocsi ajtaját, a róka habozás nélkül beugrott a járműbe. A rendőr szerint a róka egyáltalán nem úgy viselkedett, mint egy vadállat, inkább mint egy házi kedvenc.

Az állatot később egy rókamenhelyen helyezték el, és végül meglett a gazdája is. A tulajdonos egyik barátja vette észre a rendőrség posztját a Facebookon, és felismerte az Akela nevű rókát.

(UPI)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top