nlc.hu
Életmód

Elárulta a titkát a világ legdögösebb nagymamája

Elárulta fiatalságának a titkát a világ legdögösebb nagymamája

Botoxkezelés helyett odafigyel az étrendjére, fiatalító olajat használ és egy különleges terápiára jár Gina Stewart, a világ legdögösebb nagymamája.
Gina Stewart

Gina Stewart a világ legdögösebb nagymamájaként vált ismertté, és nincs kétségünk afelől,  hogy a 51 éves ausztrál nő simán letagadhatna húsz évet a korából. A négygyermekes anya és egyszeres nagymama most elárulta, mitől néz ki ilyen fantasztikusan.

Stewart nagy rajongója a krioterápiának, amikor rövid időre mínusz száz foknál is hidegebb kamrában regenerálódik. Ez állítólag csökkenti a gyulladásokat, segíti a fogyást és lassítja az öregedést. A dögös nagyi három percet szokott eltölteni a mínusz 110 fokos kamrában.

A jéghideg terápia mellett naponta használ csipkebogyóolajat, ami szintén fiatalító hatású. Azt mondja, ez az ő titkos fegyvere, nem a botox, mert fél a tűktől.

A fiatalos nagymama az étkezésére is odafigyel, fehérjedús étrendet követ, imádja a csirkét, a brokkolit és az édesburgonyát. Néha egy kis csokit is megenged magának, de csak óvatosan.

(Kiemelt kép: Instagram/worldshottestgrandma)

Még több fiatalos nagymama az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top