nlc.hu
Életmód

Zöld bőr a klorofilos arcpakolástól

Horror: állásinterjúja előtt Shrekké változott egy fiatal lány

Kota megjárta a kozmetikuspoklot.
Shrek

A legrosszabb rémálma vált valóra egy fiatal lánynak éppen egy fontos állásinterjú előtt: borzalmas, zöld arcbőrrel ébredt, árnyalatra pontosan olyan volt a színe, mint Shreké. Kota éppen egy állásra pályázott a Bank of Americánál, tehát fontos napra ébredt. A baj csak az volt, hogy a klorofilos, algás arcpakolás, amiről mindenki győzködte, hogy jót tesz a bőrének, nem szívódott fel, és vízzel is csak félig jött le. A “kezelés” előtt mindenki azt tanácsolta a lánynak, hogy dörzsölje be jól, akkor eltűnik a zöld szín – ám ő minél erőteljesebben dörzsölte, annál zöldebb lett. Közben ráadásul az ujjai is teljesen elszíneződtek.

@trippitreat

Job interview at Bank of America tomorrow does anyone have any ideas on how I can get this off. Exfoliating did barely anything I’m still green. #help

♬ original sound – Kota

A lány TikTokon kért segítséget, de senki sem volt okos, a legőszintébb tanács úgy szólt, hogy tetesse át a beszélgetést más időpontra. Arról sajnos nincs hír, elment-e az interjúra, és ha igen, az hogy sikerült. Reméljük, a bankároknak volt humorérzékük.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top