nlc.hu
Életmód

Megérkezett a Naomi Ozaka Barbie baba

Naomi Oszakát már Barbie babaként is megvásárolhatod

A Mattel játékgyártó vállalat példakép sorozatában a gyerekek akár már egy teniszező Naomi Osaka Barbie babát is kaphatnak ajándékba.

Naomi Oszaka már nemcsak egy inspiráló sportoló, hanem egy inspiráló játékbaba is egyben. A Mattel bejelentette, hogy a Példakép sorozatában ezúttal a ragyogó teniszezőről formázták meg legújabb babájukat, és a babát abban a ruhában lehet megvásárolni, amit Oszaka tavaly az Australian Openen viseltírja a Good Morning America.

Naomi Osaka tavaly Melbourne-ben (Photo by Chaz Niell/Getty Images)

Naomi Oszaka tavaly Melbourne-ben (Fotó:  Chaz Niell/Getty Images)

Naomi Osaka Barbie babaként (fotó: Mattel)

Naomi Oszaka Barbie babaként (Fotó: Mattel)

A Barbie alkotója minden részletre odafigyelt, nemcsak a ruhája felel meg teljes mértékben a bajnokságon viseltnek, hanem a teniszütője is. A baba augusztus 15-én kerül forgalomba, az ára pedig 30 dollár (közel tízezer forint) lesz a boltokban. A térdhajlata és a könyöke is állítható, így a gyerekek majd különféle teniszpózokba tudják őt állítani. Maga Oszaka nagyon örül annak, hogy Barbie változatot csináltak belőle, mert szerinte ez is emlékezteti majd a fiatal lányokat, hogy ők is képesek lehetnek arra, hogy változást hozzanak a világba. Oszaka nem teljesen új arc a Barbie világban, ugyanis 2019-ben a Sheroes (Női hősök) sorozatban húsz inspiráló nő között egyszer már őt is megformálták Barbie-ként.

Barbie babákról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top