nlc.hu
Életmód

Támadás a Corvinus Egyetemen

Vegyi anyaggal öntötték le a Corvinus egyik hallgatóját

Orvosok vizsgálják a leöntött diákot, nincs hír az állapotáról.
Corvinus Egyetem

Egy feltehetően zavart állapotban lévő hallgató egyik csoporttársát vélhetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal öntötte le az egyik tanórán, szerdán. Az egyetem értesítette az ügyben az illetékes hatóságot, és megteszi a szükséges belső intézkedéseket – közölte a Corvinus Egyetem.

November 10-én, szerdán az egyik tanórán egy vélhetően zavart állapotú hallgató különösebb előzmény nélkül egyik diáktársát feltehetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal öntötte le. Az Egyetem azonnal értesítette az illetékes hatóságot, a kiérkező rendőrök elvezették a bántalmazó diákot, csoporttársát pedig szakszerű orvosi vizsgálatra kísérték. Az ügyben jelenleg is zajlik a rendőrségi vizsgálat, amelyhez a Corvinus Egyetem minden támogatást megad a hatóságoknak – áll a közleményben. Ezzel párhuzamosan az Egyetem a szükséges belső eljárást elindítja. Az incidens után a Corvinus biztonsági szolgálata alaposan átvizsgálta a tantermet, ahol az eset történt, illetve az épület mellékhelyiségeit. A tanteremben és az átvizsgált mellékhelyiségekben semmi oda nem illő, gyanús tárgyat, eszközt nem találtak.

Az egyetem kéri, hogy bárki, aki úgy érzi, szüksége van rá, forduljon az intézmény pszichológusaihoz.

Kiemelt kép: MTVA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top