nlc.hu
Életmód

Idegenekkel flörtöl, hogy tesztelje a hűségüket

Ez a férfi hetente több ezer dollárt keres azzal, hogy nőkkel flörtölve teszteli a hűségüket

Xavier Long, egy 20 éves alabamai férfi azt állítja, hogy hetente több ezer dollárt fizetnek neki olyan férfiak, akik azt akarják, hogy tesztelje le a barátnőik hűségét.

Long úgynevezett “hűségteszteket” végez, sms-ben flörtöl párkapcsolatban lévő nőkkel, hogy lássa, engednek-e egy idegen férfi közeledésének. A tesztjei során minden gyanús viselkedésről beszámol az ügyfeleknek, akik történetesen a nők párjai. Úgy tűnik, sok a bizonytalan pasi, mivel Xavier szolgáltatása iránt a kereslet az egekbe szökött, és mostanra már akár heti 2000 dollárt is keres a díjakból.

flört, megcsalás, teszt

Xavier a tesztről mesél a videójában. Fotó: TikTok

Elég szép összeget kerestem. Pontos számot nem tudok, de a tesztek lehetővé tették számomra, hogy ne dolgozzak kilenctől ötig” – mondta Xavier a VICE Newsnnak.

Ez volt a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt keressek.

– tette hozzá.

A srác azt is elmesélte a lapnak, hogy a furcsa karrierje azzal kezdődött, amikor az egyik TikTok-követője, megkereste őt azzal, hogy tesztelje le a barátnője hűségét. Az első hűségtesztjének videója vírusként terjedt el a neten, ekkor a fú rájött, hogy aranybányára talált. Eleinte ingyen végezte az ál-flörtöléseket, de aztán az emberek elkezdtek pénzt ajánlani érte, és a szolgáltatása jövedelmező vállalkozássá nőtte ki magát.

@iceyxavier ON YO MOMMA IM GETTING THAT PAYCHECK 😤 #fyp#loyaltytest ♬ original sound - xavier long

Xavier azt is elárulta a VICE News-nak, hogy az ügyfelek miket írnak neki: „Két éve járunk együtt, meg akarom tudni, hogy megcsalt-e engem”, vagy: „Már korábban is megcsalt”– mesélte, majd hozzátette: „Az egyik srác így üzent nekem: ‘Ayo, teszteld az anyukámat’. Egy másik srác azt akarta, hogy teszteljem a húgát, aki a haverja barátja volt. Ez a saját véred, és te őt akarod tesztelni?”– tette fel a kérdést.

Long elmondta, a legtöbb férfi, aki szeretné, hogy tesztelje a partnerét, csak biztos szeretne lenni abban, hogy a megfelelő lánnyal van együtt, de a fiú biztos benne, hogy néhányan csak egy jó ürügyet keresnek arra, hogy kilépjenek egy kapcsolatból, és az ő hűségtesztje erre a célra pont megfelel. Feltéve, ha a partner “elbukik” a teszten.

(VICE News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top