Életmód

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)

Az idei tavasz végre kicsit más lesz, mint az elmúlt 2 évben. Lekerülhetnek a maszkok, így a bőrünk újra a szabadság ígéretével várja az első napsugarakat. A hideg téli hónapok, és a folyamatos maszkviselés után, az arcbőrünk megérdemel egy kis kényeztetést.

A Revox arc és bőrápolási termékei évről évre bizonyítják, hogy a lehető legegyszerűbb módon és formulákban, a lehető legjobb hatóanyagokat tudják a bőrünkbe juttatni. Olyan professzionális termékeket kínálnak, amelyeket mindenki megengedhet magának, és otthon is használhat biztonságosan. Az idei újdonságaik azonban, még újabb és kényeztetőbb textúrákat vonultatnak fel a professzionális bőrápolás palettáján.

Próbáld ki te is 2022 legjobbjait!

Először is itt az ideje, hogy felélénkítsd a bőröd!

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
Próbáld ki a frissítő citrom és a tápláló méz erejét ötvöző BUZZ arctisztító gélt. Csodás érzés, ahogy a méz állagú gél a víz hatására aktív habbá változik és csodásan megtisztítja és egyben hidratálja a bőröd. A mézkivonat természetes eredetű elixír. Fehérjékben és ásványi anyagokban gazdag, segít hidratálni és fokozni a bőr természetes ragyogását. A citrom, a C-vitamin forrása, segít kiegyenlíteni arcbőr tónusát, míg a glükonolakton hatékonyan hidratálja és segít helyreállítani azt.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)Vesd be a japán nők szépségrituáléját, és élvezd a tavaszt!

Legyen a napi rutinból kényeztető szépségrutin. A JAPANESE RITUAL termékcsalád alapja a csodás cseresznyevirág, mely a japán nők szerint a fiatalság és frissesség forrása, és a különleges rizsolaj és rizstej, amely hihetetlenül rugalmassá teszi a megfáradt bőrt.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
JAPANESE RITUAL HIDRATÁLÓ TONIK
Lágy, tápláló esszenciákkal dúsított tonik hidratálja a száraz és fáradt bőrt, visszaállítva annak természetes egyensúlyát és ragyogását.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
JAPANESE RITUAL
ARCSZÉRUM
Folyékony állagú szérum felfrissíti a fáradt arcbőrt és gyengéden hűsíti is azt. Érezni fogod, ahogy bőröd visszanyeri nedvességtartalmát, rugalmassá és kisimulttá válik.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)JAPANESE RITUAL KÖNNYŰ TEXTÚRÁJÚ ARCKRÉM
A gél állagú, könnyű arckrém olyan, mint a lágy tavaszi fuvallat. Kisimítja a finom ráncokat, és hidratál. A japán cseresznyevirág és rizstej mellett erősítő és tonizáló szójaolaj- és gazdag hialuronsav-tartalma garantálja bőrödnek a csipetnyi luxus érzését.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
Ránctalaníts retinollal, hogy sejtszinten csökkentsd az öregedés jeleit!

A retinolt (A-vitamint) a szervezet nem tudja előállítani, ezért helyileg, bőrápolással kell pótolni. Antioxidánsként működik, és mélyen, a sejtszinten segíti elő a kollagén és az elasztin termelését. Csökkenti a sejtek öregedését, és szabályozza a faggyútermelést.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
RETINOL ARCKRÉM
(KARBAMID + RICINUSOLAJ)

Ez a ránctalanító krém segít újjáéleszteni a bőrt, hogy ismét egészségesen ragyogjon. A krémet retinollal (A-vitamin), E- vitaminnal, argánolajjal és fényvédővel dúsították, így megvédi a bőrt a nap káros UV-sugárzásától.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)RETINOL SZÉRUM (KARBAMID + RICINUSOLAJ)

Az ultrakönnyű formula gyorsan felszívódik a bőrbe és csodásan segít csökkenteni a finom vonalak megjelenését, a napozás okozta tökéletlenségeket és a bőr öregedésének jeleit.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)Mivel az arckrém és a szérum is fényvédőt tartalmaz ne felejtsd el, hogy ezeket a termékeket reggel használd!

RETINOL SZEMKONTÚRGÉL (KARBAMID + RICINUSOLAJ)

Ezt a retinollal és karbamiddal dúsított szemkontúrgélt kifejezetten arra tervezték, hogy csökkentse az öregedés jeleinek (egyenetlen textúra és foltok) megjelenését a szemkörnyéken. A karbamid megköti a nedvességet, segít a szem körüli szárazság és érdesség leküzdésében. A bőr hidratálásával ráadásul minimalizálja a ráncok láthatóságát.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)Még egy tavaszi tipp, hogy üdén ragyogjon a tekinteted is!

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)
JUST RÓZSAVÍZ & AVOKÁDÓOLAJ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ FLUID

Különleges textúrájú termék, hogy igéző legyen minden pillantásod. Mélyen hidratáló, rózsavízzel, sheavajjal, avokádó- és édes mandulaolajjal dúsított szemkörnyékápoló folyadék a sötét, szem alatti karikák elleni küzdelemhez. Nemcsak segít csökkenteni a szem alatti duzzanatot és az öregedés jeleinek láthatóságát, de formulája könnyed, és gyorsan beszívódik – igazi kényeztető lépés a bőrápolási rutinunkban.

Professzionális kényeztetés a saját budoárodban (x)

A termékek kizárólag a kiemelt DM üzletekben

és az online shop-ban elérhetőek 2022. március 17-től május 11-ig.

A boltok pontos listájával kapcsolatban keresd a DM ügyfélszolgálatát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top