nlc.hu
Életmód

Ilyen kismama Kaley Cuoco

Az Agymenők Pennyjének szépen gömbölyödik a babapocakja

Kaley Cuoco nem tétlenkedett, miután véget ért az Agymenők című sorozat. A színésznő boldogabb nem is lehetne.

Bármennyire is hihetetlen, 2019-ben, három éve búcsúzott a népszerű Agymenők (The Big Bang Theory) sorozat a nézőktől. A hét főszereplőt az elmúlt években sokan a szívükbe zártak. Többek között mindenki Pennyjét, azaz Kaley Cuocót is.

Kaley Cuoco 20 évvel ezelőtt

Kaley Cuoco 20 évvel ezelőtt (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage/Getty Images)

Az Agymenők után szinte azonnal aláírt egy szerződést, mely a DC képregény-univerzum egyik karakteréről (Harley Quinn) szólt. Cuoco nemcsak a szinkronizált az animációs sorozatban, de annak egyik producere is volt. Emellett főszereplője lett a The Fligh Attendant című minisorozatnak is. A tévés munkákon túl Cuoco csatlakozott egy új YouTube-on megtalálható show-műsorhoz (The Great Travel Hack), melynek ő volt a műsorvezetője. Az epizódokban két csapatnak kell eljutni New Yorkból Los Angeles városába úgy, hogy a lehető legalacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású járművet használják.

Kaley Cuoco 20 évvel ezelőtt

Óriási sikert aratott a sorozat éveken át (Fotó: Monty Brinton/CBS via Getty Images)

Első gyermekével várandós

Az Agymenők kedvenc színésznője óriási hírt jelentett be közösségi oldalán október elején, méghozzá azt, hogy első gyermekével várandós.

„Pelphrey kislányunk 2023-ban érkezik. Áldottnak és hihetetlenül boldognak érzem magam. Szeretlek, Tom Pelphrey!” – írta a képekhez a 36 éves színésznő.

Kaley egyébként két sikertelen házasságon is túlesett. Ryan Sweeting teniszezővel mindösszesen 21 hónapot voltak együtt. „Ők ketten kölcsönösen úgy döntöttek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Azt kérik a sajtó munkatársaitól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben az elkövetkező időszakban, amíg nem adnak ki további nyilatkozatot az ügyben” – adta hírül a színésznő sajtósa anno.

Később hozzáment Karl Cook-hoz, akitől három év házasság után vált el. „Annak ellenére, hogy mélyen szeretjük és tiszteljük egymást, sajnos útjaink nagyon különböző irányba tartanak most… Nagyon sok mindent megosztottunk a nyilvánossággal, de szeretnénk most ezt a szakaszt magunknak megtartani. Nincs harag vagy ellenségeskedés, pont az ellenkezője” – állt akkor Cuoco és Cook közösen kiadott közleményében.

Jelenlegi párjával, Tom Pelphrey-jel az Ozark premierjén találkoztak.

Kaley Cuoco 20 évvel ezelőtt

Kaley jelenlegi párjával, és kislánya édesapjával (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO/HBO MAX/Getty Images)

„Meghallottam a hangját, erre megfordultam, és úgy éreztem, vége az életemnek, vagy csak most kezdődött el igazán. Beütött, szerelem volt első látásra. Azonnal egymásra hangolódtunk, úgy érzem, mintha egész életemben ismertem volna őt, csak eddig még nem voltam kész rá, hogy megismerjem. Felkészültünk, hogy egy közös életet építsünk” – áradozott az első találkozásról Cuoco a People magazinnak.

(Nyitókép: Roy Rochlin/WireImage/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top