nlc.hu
Otthon

Újra válik Kaley Cuoco

Újra szakított az Agymenők Pennyje, Kaley Cuoco

3 év házasság után intenek búcsút egymásnak Karl Cookkal.
Újra válik Kaley Cuoco

A 35 éves Kaley Cuoco és lovas párja, Karl Cook sajnos pontot tettek 3 éves házasságukra, bár a válási papírokat még nem adták be – írja az E News.

„Annak ellenére, hogy mélyen szeretjük és tiszteljük egymást, sajnos útjaink nagyon különböző irányba tartanak most…Nagyon sok mindent megosztottunk a nyilvánossággal, de szeretnénk most ezt a szakaszt magunknak megtartani. Nincs harag vagy ellenségeskedés, pont az ellenkezője” – áll Cuoco és Cook közösen kiadott közleményében.

Kaley 2018-ban ment férjhez két év együtt járás után Cookhoz, egy sztárparádés vidéki ceremónián. A pár nem sokkal azután talált egymásra, hogy Cuoco elvált előző férjétől, Ryan Sweetingtől.

A pár a házasságkötés után sem élt együtt, amit azzal magyaráztak, hogy még mindig építés alatt áll álomotthonuk. Cuoco akkor azt mondta, hogy jobb is, hogy nincsenek minden nap együtt, legalábbis nekik jót tesz.

A járvány miatti karanténhelyzetben azonban együtt éltek, amiről nemrég még úgy nyilatkozott, hogy csodálatos volt. Júniusban pedig az Agymenők és a Flight Attendant színésznője még áradozva köszöntötte férjét harmadik házassági évfordulójukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top