nlc.hu
Életmód

Váratlan utazás idézetek

Idézetek a Váratlan utazásból: „Ami nem volt az enyém, arról nem mondhatok le”

Hogy miben rejlett a Váratlan utazás sorozat sikere? Hát abban, hogy szerethető volt! Most a kedvenc idézeteinket hoztuk el belőle!
váratlan utazás

Kevés szerethetőbb sorozat volt a 90-es években a Váratlan utazásnál. Jókat nevettünk Felix King csínytevésein, Hetty néni szigorán és persze Rachel Lynde pletykálkodásán. Ma már talán nem is találni ilyen aranyos sorozatot, amiben bár nem robbantgattak, nem kiabáltak… mégis lekötötte a tévénézőket. Nem véletlen, hogy a Váratlan utazást ma is sokszor ismétlik különböző csatornák.

Hogy milyen sokat változtak az elmúlt évtizedben a főszereplők, arról nem is olyan régen írtunk. Hogy mennyi idő eltelt a Váratlan utazás premiere óta, azt jól szemlélteti, hogy a Felicity Kinget alakító Gema Zamprogna 13 évesen kapta meg a szerepet, most pedig már 47 esztendős.

De a népszerű szériában olyan hírességek is feltűntek, mint Ryan Gosling, aki 16 évesen alakította az árva Bret McNulty-t.

Nosztalgiázz velünk, mert elhoztunk néhány igazán emlékezetes idézetet a sorozatból!

Váratlan utazás idézetek
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top