nlc.hu
Életmód

Hamvakat tartott otthon egy baranyai női

Sokkoló látvány fogadta az albérlőket egy baranyai lakásban, a gyerekek ijedtükben azonnal sírni kezdtek

A család azonnal elköltözött a házból és követeli az előre kifizetett kéthavi kauciót.
ajtó

Halottak hamvait tartotta egy ruhásszekrény mögött a gyerekszobában egy nő Baranyában, Velényben. Mint a Tények riportjából kiderül, kiadta a házát, és a kisgyerekes szülőknek feltűnt a dohos szag, ezért elhúzták a szekrényt, ami mögött nemcsak több urnát találtak hamvakkal, hanem a halottak fotóit, ruháit, kalapjait is, amelyek mellé a nő mécseseket és angyalszobrokat helyezett a polcokra.

Az albérlőket sokkolta a látvány, a három gyerek ijedtében azonnal sírni kezdett.

Egy egész temetőt láttunk ott mögötte” – mesélte a Tényeknek a fiatal édesanya. A beköltöző családnak azt mondta a főbérlő, hogy a szekrényéhez ne nyúljanak, mert nagyon drága. A bérlő azonban takarítani szeretett volna, mert nagyon büdös volt, ezért megkérte a férjét, hogy húzza arrébb a bútort. “Kinyitottam, ott tele urnákkal, képekkel, a halottak személyes tárgyaival. Mint a filmekben, ezek a horrorisztikus valamik. Aztán kicsit beparáztam, megmondom őszintén. Lesokkoltam. Látták a lányok is, aztán ott elkezdtek sírni. Aztán el is jöttünk onnan” – nyilatkozta a háromgyermekes apa.

A sokkoló látvány után a család azonnal elköltözött a házból és követelik az előre kifizetett kéthavi kauciót, ám a tulajdonos nem akarja visszaadni a pénzt. Egy ügyvéd szerint a bérlőknek van igazuk: az összeg visszajár.

A Tények úgy tudja, a család még mindig nem dolgozta fel a történteket, és rokonoknál laknak.

Egy amerikai nő nemrég a 8 hónapja eltűnt férje mumifikálódott holttestét találta meg a gardróbszekrényben. Éppen a karácsonyi dekorációkat akarta elővenni, és szinte sokkot kapott. A férfi eltűnése óta eltelt 8 hónapban a test elkezdett mumifikálódni, valószínűleg ezért nem volt olyan erős szaga, hogy a feleség észrevegye. A halottkém nem talált idegenkezűségre utaló jelet, sérülést, így a halálesetet öngyilkosságként kezelte a rendőrség. De volt már arra is példa, bizarr szimbólumokat és egy rejtélyes lyukat talált egy házaspár a konyhaszekrénye mögött.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top