Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 15-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlKos – Gábriel arkangyalnak elegendő, ha a gondolatban kéred, hogy segítsen ezekben a napokban, hogy könnyebben és félvállról vegyél olyan dolgokat, amelyek nem érik meg, hogy miattuk akár könnyeket is hullass. Pénzügyekben nehezebb helyzet alakul ki, és talán olyan emberek, akikre számítottál, szintén eltávolodnak tőled. Kérd Gábrielt, hogy a csalódást jól viseld, és hogy bizonyos helyzetekben ki tudj állni magadért.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlBika – Jofiel arkangyalra ezen a héten talán nagyobb szükséged lesz, mint az elmúlt héten. Hiszen alig tudsz már valakit elviselni, és amit a múlt héten titokban hallottál, az pedig végképp kimozdított az egyensúlyodból. Úgy érzed, hogy a jövőképed teljesen bizonytalan, és lassan feltűnik egy olyan személy, akit ki nem állhatsz, és akiről azt hitted, hogy már nem kell többet találkoznod vele. Kérd lélekvezetőd, hogy ez ne látszódjon rajtad.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlIkrek – Chamuel arkangyalban ezen a héten talán nem is hiszel, vagy elfeledkezel róla, aztán jön egy egészen váratlan, majdnem lehetetlen helyzet, amikor szükséged lesz a segítségére, hogy sugalmazzon neked olyan mondatokat, amivel ki tudod magad húzni a pácból. És lélekvezetődnek köszönheted azt is, hogy valaki köszönetet mond neked, és amiért ezt teszi, az később a megélhetésedre jó hatást gyakorol.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlRák – Muriel arkangyal hívásához most nincs szükséged meditációra, viszont nem ajánlott a sürgetés sem, amikor hirtelen belekerülsz egy olyan szituációban, amikor nagyon gyorsan kell döntened. És tudod, ha igent mondasz, ez nagyon jó lehet, de van benned némi óvatosság, aminek az oka, hogy néhányszor már megégetted magad. Nyugodtan és higgadtan kérd őrangyalod segítségét, vagy legalább azt, hogy adjon egy jelet, hogyan dönts.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlOroszlán – Mihály arkangyal támogat, és ezt észre is veszed, például abban, hogy sokkal erősebbnek és energikusabbnak érzed magad. Ráadásul a munkában és a megélhetésben is jobban alakulnak a dolgok, igaz, hogy ezért engedményeket kell tenned valakinek, de így is megéri.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlSzűz – Raziel arkangyal nem árt, ha a héten veled van, mert ha voltak, netán még vannak egészségi gondjaid, azok ha lassan is, de megoldódni látszanak. Viszont a szerelemben másként alakulnak a dolgok, mint ahogy szeretnéd. Ha nem szeretnél egy robbanásszerű változást az életedben, akkor Razielt hívd, ellenkező esetben minden borulhat, ami eddig jónak tűnt.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlMérleg – Haniel arkangyalt kérd, hogy ne hagyjon magadra a héten, amikor a családban olyan események történnek, amelyek miatt talán könny is szökik a szemedbe. Kérd, hogy segítsen erősnek maradnod, hogy azt is meg tudd csinálni, amire eddig képtelen voltál, és ne menj bele egy olyan kapcsolatba, ami már hazugsággal kezdődik.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlSkorpió – Rafael arkangyal a lélekvezetőd, nem árt ha veled van, ezen a héten a munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt hátrányba kerülsz. Még az is lehet, hogy halogatással, netán hozzá nem értéssel is megvádolnak, hogy ezt elkerüld, és Rafaelnek melletted a helye. És ha meg akarsz őrizni egy értékes barátságot, akkor ezen a héten Rafaelnek „súgnia kell” neked, hogy mit tehetsz ez ügyben.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlNyilas – Zadkiel arkangyal jelenlétére azért van szükséged a héten, hogy ne kövess el olyan hibákat, amelyek pénzbe fognak kerülni. Hogy a szerelemben ne erőltess semmit, mert ő egyszerűen nem azt akarja, amit te. Hívd lélekvezetőd, hogy segítsen abban, hogy ne alázd meg saját magad, egy barátságot pedig ne tegyél tönkre.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlBak – Cassiel arkangyal támogatására azért van most szükséged, mert sem otthon, sem a munkahelyen nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Még az is megtörténhet, hogy vihar alakul ki a családban valaki miatt, amire nem lenne szükség. Pénzügyekben becsapottnak érzed magad, ami csak félig igaz, hiszen azt hitted, van még időd, ezért vártál és késtél, anyagilag pedig rosszul jártál.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlVízöntő – Uriel arkangyal védelme alatt állsz, de ezen a héten ez még nem elegendő, többször kell elsóhajtanod a nevét és higgadtan kérni, hogy a munkahelyeden, vagy ha tanulmányokat folytatsz, ne kerülj hátrányos helyzetbe. Ne veled közöljék azt a hírt, aminek szinte senki sem örül. A párkapcsolatodban pedig próbálj őszinte lenni, amikor a partnerednek valamit el kell mondani.

Angyalhoroszkóp szeptember 15-tőlHalak – Asariel arkangyalnak melletted van a helye, hogy a párkapcsolatodban minden rendben menjen. Asarielt hívd, mert az óriási népszerűségeden csorba eshet, és hirtelen rájöhetsz, hogy tulajdonképpen elbíztad magad, és olyan dolgokat állítottál, amelynek kevés a valóságtartalma. Kérd Asarielt, hogy ne kelljen átélned a megszégyenülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top