Ezo

Heti horoszkóp június 4-től

Változások, jó hírek és munkahelyi változások várnak ránk a 23. héten.

Heti horoszkóp május 28-tólKos

Nincs olyan dolog a héten, amit ne tudnál kimagyarázni, bármilyen kellemetlen helyzetbe is kerülsz. Ráadásul titokban vagy kénytelen végrehajtani olyan dolgokat, amelyek az anyagi ügyeid egy részét érintik. Titokban az őseid előtt, mert teljesen elítélően viselkednek, ha megtudják, mit teszel. És ha párkapcsolatban élsz, akkor a partnered előtt is, aki sajnos ez ügyben nem ért meg. A munkában nehéz helyzet alakul ki, várnod kell még arra, hogy minden a régi kerékvágásban folytatódjon.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bika

Abszolút nem vagy reményvesztett. Ha talán még az elmúlt héten le is mondtál már magadban arról, hogy a dolgok jobbra forduljanak, ezen a héten akkor is bizakodó vagy, mert olyan dolgok történnek, amelyek arra utalnak, hogy a vágyaid teljesülni fognak. És ez köszönhető annak, hogy mások ostobaságára végre-valahára fény derült, és ez téged visszahelyez abba a pozícióba, amiben voltál. Szerelmi téren még mindig várnod kell az igazira. Ha kapcsolatban élsz, civakodás, meg nem értés, idő és pénz hiánya miatt.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Ikrek

Jó heted lesz, amikor a pénzügyek terén nyereségre tehetsz szert, és ez már azonnal örömmel tölt el. Családi ügyekben is egészen más szelek kezdenek el fújdogálni, mert lehet, hogy azon gondolkodsz, hogy talán meg kellene állapodnod, és ha ez már megtörtént, akkor talán egy kis trónörökös jövetele sem lenne ellenedre. De előfordulhat, hogy nem számít, mi mennyibe kerül, a hiúság a hatalmába kerít, és mivel van mit aprítanod a tejbe, ezért megengedsz magadnak olyan dolgokat, amelyeket csak kevesen: a szépségedre, a jó megjelenésedre áldozol többet, mint szoktál.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Rák

Előfordulhat, hogy változtatnod kell a terveiden, mert nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. De ez nem baj, mert végül kiderül, hogy így sokkal jobban jártál, mint ahogy azt eredetileg képzelted. Hivatalos ügyek intézésére nem a legalkalmasabb a hét, még minden bizonytalan, de a szerencse veled van, és ugyan utána kell járni dolgoknak, és várni, várni, amit nehezen viselsz, de a döntés a számodra a lehető legjobb lesz. Vannak emberek, akikben viszont nem bízhatsz a héten, főleg egy régi munkatársban, aki furcsán viselkedik.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Oroszlán

Jó lenne, ha a pénzügyeid rendeződnének, de ezen a héten erre kevés az esély. Baráti kapcsolat sokat lendít azon, hogy meg tudj beszélni egy fontos ügyet, vagy végre-valahára megköss egy üzletet. Esetleg elmenj végre oda, ahova nagyon vágysz. A munkában, a kollégákkal nem alakulnak úgy az ügyek, ahogy szeretnéd, előfordulhat, hogy valaki hibázik, mégpedig elég nagyot, és ez meghiúsíthat egy olyan dolgot, amely reményt jelentett volna, hogy rendezni tudnál egy olyan dolgot, ami fontos a jövőd, ez előmeneteled szempontjából.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Szűz

Akinek annyi barátja van, mint neked, az igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen olyan előnyöket élvezhetsz, amilyeneket mások nem. És ezt a barátságot ápolni fogod, rajta leszel, hogy viszonozni tudd a szívességet, mert tisztában vagy vele, hogy milyen könnyen megszakadhat egy ilyen gyümölcsöző kapcsolat. A szerelemben kevesebb most a szerencséd, lehet, hogy a próbálkozásaid nem jártak sikerrel, de az is megtörténhet, hogy túlságosan rámenős vagy, ami sem a partnernek, és ha dolgozol, a főnöködnek sem fog tetszeni.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Mérleg

Végre-valahára vehetsz egy nagy lélegzetet, mert a sors támogat abban, ha eddig nem volt munkád, akkor végre legyen. Lehet, hogy ez nagyon furcsán jön létre, és talán olyan dolgokat is bevállaltál miatta, amelyekről jobb, ha senki sem szerez tudomást, de a helyedre kerülsz. Külföldi utazással vagy külfölddel kapcsolatos egyéb ügyekben valami túl szép, hogy igaz lehessen, ezért jól tennéd, ha ezen a héten ezzel a témával egyáltalán nem foglalkoznál, jegeltetnéd egy darabig. Olyan hírt hallasz a héten, amely zene lesz fülecskéidnek.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Skorpió

Nehéz helyzetbe kerülhetsz, és ezt senki másnak nem köszönheted, csak és kizárólag saját magadnak. Az önfejűségedet, a hajhatatlanságodat, amivel másnak bánatot okoztál, nem lehet elfelejteni, és ez a hajthatatlanság a munkában is kellemetlenségeket idéz elő. A felettesed pedig talán – természetesen nem köti az orrodra – másban kezd gondolkodni. Talán mégsem vagy alkalmas arra a feladatra, amit el kellene végezned. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a külvilág felé eljátszod, hogy minden tökéletes közöttetek, holott erről szó sincs…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Nyilas

A baráti kapcsolataidra sokat adhatsz, és büszke is lehetsz arra, hogy milyen barátaid vannak, olyanok, akik miatt irigyeid száma nő. A munkában visszaköszön egy régi probléma, amelyről már úgy gondoltad, hogy megoldottad. Most kiderül, hogy mégsem, és kezdheted az egészet elölről. Ezt a hetet jól meg kell szervezned, mert rengeteg program, feladat vár rád, és hogy egyikről se csússz le, ehhez szoros időbeosztásra és jó szervezésre van szükség. A pénz a héten megint megy, de jön is, méghozzá egy jó döntésnek köszönhetően.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Bak

Ha vizsgázol vagy állásinterjúra mész, akkor óriási mázlid van, mert lehet, hogy nem készültél fel úgy, ahogy kellett volna, vagy az állásinterjúra is úgy mész, hogy szinte magadban lemondasz róla, és mégis sikerül. A szerencse a héten veled van. Ezt megtapasztalhatod abban is, hogy népszerűbb leszel, mint valaha, és olyan valaki kerül a vonzáskörödbe, akire esetleg már korábban ki szeretted volna vetni a hálódat, de nem sikerült. Most viszont eljött a te időd…
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Vízöntő

Bonyolult lesz ez a hét, semmi sem megy olyan simán és könnyedén, mint ahogy gondoltad. Viszont a munkában szerencsésen alakulnak a dolgok, vagy a hétköznapokban is olyan segítséget kapsz, hogy az ügyes-bajos dolgaidat meg tudd oldani. Ajándékkal is meglephetnek, aminek nagyon örülsz. Amennyiben tartós kapcsolatban, netán házasságban élsz, akkor kedvesed ezen a héten nem lesz csúcsformában, ami felettébb idegesíteni fog téged, és előfordulhat, hogy valamin összekaptok.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Heti horoszkóp Halak

Romantikus szerelmi kapcsolat a láthatáron, amely azonban nem lesz egyszerű, talán azért, mert titkolni kell. Ingatlanügyben megoldandó feladatok várnak rád, de az is lehet, hogy a családban alakulnak ki vitás helyzetek. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor ezen a héten előfordulhat, hogy veszekedsz a partnereddel, szembesülhetsz a meg nem értéssel és olyan dolgokat hány a szemedre, amelyeken már nem lehet változtatni. És arra a megállapításra jutsz, hogy sokkal jobb megoldásnak tűnik befejezni ezt az egészet.
A június havi horoszkópodért kattints ide, a holdnaptárért ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top