Ezo

Unatkozni nem fogunk – júliusi horoszkóp

A Merkúr ugyan átért az Oroszlánba, de a hónap közepén megáll, és hátráló mozgásba kezd, ami arra utal, nem fogunk kapkodni…

Havi horoszkópKos

Végre, végre, amire vártál, azt megkapod. Nem mondhatni, hogy váratlanul, mert sokat kínlódtál már érte, de ez a hónap a tiéd lesz. Úgy érzed, hogy sok minden alakul úgy, ahogy szeretnéd, vagy ahogy annak lennie kell – szerinted. A szerelemben egy különleges találkozásban lesz részed, emiatt nem igazán érdekel, hogy kinek mi a véleménye rólad, vagy akár a választottadról, vagy úgy egyáltalán a kapcsolatodról. A munkában váratlan kellemetlen helyzet alakulhat ki, ügyelj arra, hogy pontos és precíz légy.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópBika

Ha erre a hónapra tervezted a nyaralást, akkor degeszre tömött pénztárcád is legyen, mert olyan dolgok fognak érdekelni, szórakoztatni, amelyek kicsit sokba kerülnek. Viszont pompásan fogod érezni magad. Ha olyan eseményen veszel részt, ahol nem te leszel a főszereplő, akkor is ki kell csípni magad, és a legjobb formádat hozni. Még az is lehet, hogy éppen ezen az eseményen találkozol újra azzal a személlyel, aki már korábban is tetszett, és a mostani találkozásból akár kapcsolat is kialakulhat. Ha párkapcsolatban élsz, és ingatlannal kapcsolatos terveitek vannak, azt ebben a hónapban valósíthatjátok meg.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópIkrek

Kicsit több teher hárul rád most, mint korábban. Azt hitted, hogy lazíthatsz, de nem teljesen úgy, ahogy gondoltad. Megtörténhet, hogy valaki nagyon hiányzik, és ez befolyásolja a hangulatodat. De találsz az ismerőseid között valakit, akivel nyugodtan beszélhetsz róla, sőt olyan dolgokat is megtudhatsz róla, amelyek megnyugtatják a lelked. Ha dolgoznod kell, akkor a munkahelyeden furcsa dolgok történnek, és ezek bizonytalanná tesznek. Nincs okod az aggodalomra, mert ha netán változtatásra kényszerülnél, akkor a kezedre játszik a szerencse, és jobban jársz, mint amiben éppen vagy.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópRák

Ha úgy érzed, hogy nincs annyi pénz, mint amennyi elég lehetne, akkor igazad van. Ebben a hónapban úgy folyik ki a pénz a kezed közül, hogy az őrület, vagy nehezebben keresed meg, esetleg még egy büntetés is kinéz. Ezért ha lehet, akkor most ne nagyon költekezz, még a leértékeléseknél is fogd vissza magad. Valami hiába érné meg nagyon-nagyon az árát, nem kell feltétlenül megvásárolnod. Ha külföldre utazol, akkor lesznek egészen váratlan és elképesztő helyzetek, amelyekből jól jössz ki, és sokat tanulhatsz belőlük. Ha szerelmes vagy, és van egy közös titkotok, akkor arról ne beszéljetek még senkinek.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópOroszlán

Tulajdonképpen nőttek az esélyeid, mert valaki olyan helyzetbe került – jobba, mint volt ,– hogy te ezután azt is megkaphatod, ami szóba sem jöhetett. És ettől máris más szemmel látod a világot. Egy barátság mindennél fontosabb a számodra, de azért el kellene gondolkodnod, mert előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor ez a kapcsolat csak hátrányt jelent. Ráadásul felbukkanhat egy régi szerető a láthatáron, és tiszta ideg leszel tőle, mert már csak ez hiányzik, amikor a jelenlegi kapcsolatod nyugodt, kiegyensúlyozott, sőt még az is lehet, hogy olyasmit terveztek, amely tovább erősíti a viszonyotokat.
A védikus horoszkópod itt keresd!

 horoszkópSzűz

Továbbra is tele vagy meglepetésekkel, és mindenki csak ámul és bámul, hogy mire vagy képes. Mindez nemcsak a kreativitásodnak köszönhető, hanem azoknak az embereknek is, akik a barátaid, és akik igen jó tanácsokkal látnak el. Sőt van közöttük olyan, akinek az életét egyenesen példaértékűnek tartod, és van amit követsz benne. Ezt nem tartod utánzásnak, mert egy kicsit átformálod a saját egyéniségedre, és ettől leszel ebben a hónapban még sikeresebb, még kívánatosabb. Csak arra ügyelj, hogy anyagilag ne szaladjon el veled a ló.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópMérleg

A szerelem édes angyalkája köröz a fejed felett. Ha párkapcsolatban élsz, akkor furcsa helyzet állhat elő, mert előfordulhat, hogy a partnered majd megőrül érted, miközben neked egészen másvalaki vonja el a figyelmed. Így aztán izgalmas lesz ez a hónap, tele félreértésekkel, nagy hancúrozásokkal, nagy álmodozásokkal, és tele titkolódzással. Ha dolgoznod kell, akkor a főnököddel próbálj meg úgy viselkedni, hogy ne nyíljon ki a kisbicska a zsebében már attól, ha eszébe jutsz. Előfordulhat, hogy elkap a bizonyítási kényszer, amikor nem ismersz lehetetlent. De légy óvatos, nehogy eközben valakinek a sarkára lépj…
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópSkorpió

Ha most veszed ki a szabadságod, és netán víz partján fogod lógatni a lábad, akkor ezt nagyon jól teszed. A munkára ne is gondolj, menni fog az nélküled is, most élvezd a nyarat, a pihenést, és töltekezz, mert miután letelik a szabadságod, új feladattal kell megbirkóznod, amely sokkal nagyobb lesz, mint az eddigiek. Baráti kapcsolataidban pozitív változásra számíthatsz, és aki korábban sértett volt, azt most kiengesztelheted, vagy a sors úgy alakítja a szálakat, hogy a megkopott, vagy éppen megszűnő félben lévő barátság újabb energiákat kap, és szorosabb lesz, mint korábban volt.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópNyilas

Nem látod olyan kristálytisztán a jövőt, mint korábban. Talán azért, mert a feletteseddel vagy a munkahelyeden olyan dolgok történnek, amelyekre nem számítottál, és ez alaposan megzavar. Ráadásul a konkurencia is beteszi a lábát, és ettől idegesebb leszel, mint valaha. Előfordulhat, hogy olyan feladatot is el kell vállalnod, amihez igazán nem értesz, de kénytelen vagy, mert a pénzre mindennél nagyobb szükséged van. Az exedtől, ha tudod, tartsd távol magad, mert mintha megharapta volna egy mérges kígyó, úgy viselkedik.
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópBak

Tulajdonképpen nem alakul rosszul ez a hónap, mert talán olyan munkaajánlatot kapsz, amelyre nem is számítottál, és ez egyrészt megnyugtat, másrészt jelentősebb összeget hoz a konyhára, s erre nagy szükséged van. Ha éppen most szeretnél belekezdeni valamibe, akkor erre is alkalmas ez a hónap, mert olyan helyről kaphatsz támogatást, ahonnan nem is vártad, és amibe belekezdesz, az a csillagok állása szerint sikertörténet lesz. A szerelemben az a hiba, hogy akinek te bejössz, az fordítva már nem igaz…
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópVízöntő

Ha most nyaralsz, azt nagyon jól teszed, mert úgy is eleged lenne a munkából, és egy kis kikapcsolódás neked is jár, főleg azok után, amin keresztül mentél. Ha dolgozol, akkor olykor össze kell szorítanod a fogad, vagy befogni a füled, hogy ne is hallj bizonyos dolgokat, amelyektől a vérnyomásod is az egekbe szökik. Házas- vagy élettársadnak jól mennek a dolgai, olyan ügyeket tud elintézni, és olyan helyzeteket tud teremteni, hogy te csak csodálkozol. Mintha most kezdenéd őt igazán megismerni, és értékelni!
A védikus horoszkópod itt keresd!

horoszkópHalak

Még az is megtörténhet, hogy kimondod a boldogító igent. Ha ez már megtörtént, akkor előfordulhat ebbe a hónapban, hogy ugyanolyan szerelmes leszel régi partneredbe, mint akkor, amikor találkoztatok, és egymásba szerettetek. Törődj többet egy családtaggal, aki talán nincs olyan jól, mint amilyennek mutatja magát. Egy-két jó szó, simogatás, odafigyelés csodákat tesz, meglátod. Vannak olyan emberek, akik eljátsszák, hogy milyen nagy barátaid, és amikor szükséged lenne rájuk, nem számíthatsz rájuk. Egy-két baráti kapcsolatod ebben a hónapban megmérettetik, és lesz, amelyik könnyűnek találtatik.
A védikus horoszkópod itt keresd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top