Ezo

Hétvégi horoszkóp augusztus 3-tól

Vajon megcsaljam? Vajon megcsal? Vajon szeret még? Vajon szeretem még? A szerelem szeretetté szelídül és a szenvedély is csillapodik a hétvégén. Most a szerelmet szellemi síkon éljük meg, és azt kutatjuk, hogy mit tehetnénk, hol vannak a határaink. Jó hír, hogy az ezen a hétvégén született vagy megerősített kapcsolatokra hosszú, boldog jövő vár.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A gyanú árnyéka vetül rád. A párod most azt hiheti, hogy megcsalod, vagy legalábbis hogy elkezdtél kiszeretni belőle. Van oka arra, hogy ezt gondolja, vagy csak félreérti a jeleket? Ezt neked kell eldöntened, de jobban tennéd, ha ezen a hétvégén ugyanolyan kedves lennél vele, mint amikor még csak ismerkedtetek egymással. Ő ugyanazt a lányt keresi benned most is, és ha nem találja, akkor pánikba eshet.

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned némi pánik. Azt gondolod, hogy ha a nyár felén túl is szingli vagy, akkor talán örökre az is maradsz. Lássuk be, hogy ez durva félreértés. Mostanában sokat dolgozol azon, hogy kívül-belül megváltozz. A csillagok szerint nemsokára eredményük is lesz ezeknek a változásoknak, de addig egy kevés türelemre lesz szükséged.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A harmónia nagyon illékony dolog, és ezt ezen a hétvégén könnyen megtapasztalhatják azok a párok, amelyeknek az egyik tagja a Bika jegyében született. Pénteken szinte tökéletes az összhang köztetek, szombaton már van némi széthúzás, vasárnapra pedig akár feszültté is válhat a hangulatotok, ha nem vigyáztok egymásra. Próbáld meg a szerelmed szemszögéből vizsgálni a helyzetet, és értsd meg, neki szüksége van egy kis békére és nyugalomra ezen a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Facér fiúk, vigyázat! A Bika lányok ezen a hétvégén átlátnak rajtatok! – ezt a figyelmeztetést kellene kiírni minden szórakozóhelyre, mert bizony a Bika jegy szülöttei most percek alatt felmérik a másikat. Pontosan tudod, hogy mik a szándékai és azt is, hogy milyen jövőtök lenne együtt. Hiba lenne most csakis és kizárólag házasságban gondolkodnod, de egy nyári flörtre alkalmas lesz ez a hétvége számodra.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Nehezen viseled, ha azt érzed, hogy sorsdöntő kérdésekről kell beszélned a pároddal. Ezen a hétvégén mégis sor kerülhet egy ilyen beszélgetésre, de ennek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Azaz leültök egymással szemben, mert „beszélnetek kell”, azután gyorsan kiderül, hogy a helyzet sokkal humorosabb és egyszerűbb, mint hittétek. Ezen a hétvégén a konfliktusok nem olyan durvák, mint amilyennek látszanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Semmi sem az, aminek látszik. Most egy fiú azzal szédít, hogy ő a legnagyszerűbb férfi a világon, egzisztenciáról, hatalmas autóról és megtört szívről mesél. Hogy ebből mi az igaz? Hát… A lényeg az, hogy ne a fülednek higgy, hanem a szemednek, mert az édes szavak könnyedén megtéveszthetnek.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége jó alkalom arra, hogy megálljatok, és visszatekintsetek a múltra. Nézzétek meg, hogyan jutottatok ide, milyen lépések vezettek eddig. Nemcsak nosztalgiáról van szó, de komoly kapcsolatterápiáról is: neked arra van szükséged, hogy átlásd, mennyit küzdöttetek egymással és egymásért. Ez ugyanis erőt fog adni az előttetek álló időszakhoz, amelyről most azt gondolod, hogy képtelenség lesz végigcsinálni.

Ha csak keresed a szerelmet: Romantikára vágysz, de közben be is punnyadtál. A legszívesebben ki sem mozdulnál a szoba hűvöséből, pedig jobban tennéd, ha a szabadban töltenéd a hétvégét! Irány a vízpart! Hidd el, a strandon akkor is remekül lehet ismerkedni, ha nem érzed magad bombázónak a fürdőruhádban.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha mindenki azt érezné, hogy belebeszélhet az életetekbe, belebeszélhet a kapcsolatotokba. Minden rokonnak, barátnőnek, szomszédnak és ismerősnek (talán az ismeretleneknek is) van egy jó tanácsa arra vonatkozóan, hogy mit tegyetek. Nem kell megfogadnotok ezeket a tanácsokat. Sőt! Mint mindig, most is ketten együtt vagytok igazán erősek, anélkül hogy tanácsokra szorulnátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén találhatod magadat egy barátnőid által szervezett randin, ha nem vigyázol magadra. Őket a tiszta segítő szándék vezérli, de te is és a beszervezett randipartnered is fenntartásokkal vagytok egymás iránt. Pedig ha el tudnátok engedni az előítéleteiteket, könnyen kiderülne, hogy a barátnőidnek igaza van: lehetnétek tökéletes pár.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Retroszerelem: úgy érezheted, mintha megint olyasmik történnének veletek, amik egyszer már megtörténtek. Mintha visszafelé haladna a kapcsolatotok, és mintha újra elő kellene venned a férfi-nő értelmező szótárt. Nyugalom, ez csak a bolygók játéka: most egy kicsit összezavarják a kommunikációtokat, de csak azért, hogy egy hét múlva látványos egymásra találásban legyen részetek! Addig pedig az a legjobb taktika, ha elengeded a füled mellett azokat a megjegyzéseket, amelyekre egyébként sem tudnál mit mondani.

Ha csak keresed a szerelmet: Kommunikációs zavar az ismerkedésben: megadod a számodat egy fiúnak, ő azonban elhagyja azt. Mi a megoldás? Olyan egyszerű, hogy el sem hiszed: ne papírcetlire írd fel a számodat a hétvégén, hanem írd bele a telefonjába. Persze arra nincs garancia, hogy azt nem hagyja el a kiszemelteted, de ha ennyire szétszórt, akkor talán téged is elhagyna előbb-utóbb.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Végre beindul közöttetek a párbeszéd. Mintha kihúznának egy dugót a palackból: csak úgy ömlik belőletek a szó. Ehhez persze az is kell, hogy ne akard folyton leszúrni a párodat. Lehet, hogy mostanában hibázott néhányszor, de ez nem ok arra, hogy kiabálj vele. A hétvégi képlet egyszerű: ha szeretettel fogalmazod meg a szavaidat, akkor minden helyzet megoldható. Ha viszont veszekedni kezdtek, akkor érdemes az első hangos szóváltás után berekeszteni a kommunikációt.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit úgy érzed magadat, mint kamaszkorodban: két (vagy több) fiúnak ígérsz randit, azután reménykedsz abban, hogy nem jön el mindegyikőjük. Persze eljönnek. Nyugi, nem kell rögtön hozzámenned mindkettőjükhöz! Részben mert a poligámiát a törvény bünteti, részben pedig azért, mert a lelked mélyén érzed: egyikük sem az igazi. Pont ezért nem tudsz választani közülük.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem tudod eldönteni, hogy mi a jobb: ha nem beszéltek, vagy ha szócsatákat vívtok egymással. Úgy tűnik, hogy most hatalmi harcot robbantotok ki egymás között, a tét pedig nem kisebb, mint az, hogy kié legyen a döntő szó nyaralási ügyekben. Hívhatnánk ezt a hétvégét a nagy gumimatrac-háborúnak is, ami azért lenne jó megoldás, mert ez az elnevezés hűen tükrözi, hogy mennyire nevetséges ügyben akarjátok legyőzni a másikat.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ismerkedés első pillanatában eldöntöd: neked csakis olyan fiú kell, aki határozottabb, szenvedélyesebb és erősebb, mint te. Aztán lassan rájössz, hogy mennyire nagy butaság ilyen mércét állítani a fiúk elé. Ezen a hétvégén azzal érzed a legjobban magadat, akiről első ránézésre azt gondolnád, hogy véletlenül sem lesz közös témátok.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nyaralásra van szükségetek, most azonnal! Ha nem most vakációztok, akkor legalább a Balatonra vagy a Tisza-tóra ugorjatok le, és sütkérezzetek a napon. A vízparti beszélgetések, a közös nyaralásfíling most közelebb hoz benneteket egymáshoz, és arra is alkalmat ad, hogy felélesszétek magatokban a régi tüzet. Egy vízparton eltöltött romantikus este igazán feldobná a jövő heti hangulatotokat, érdemes lenne megszerveznetek ezt!

Ha csak keresed a szerelmet: A nyári flörtökre legalkalmasabb nap a szombat lesz a Nyilasok számára, de ettől még pénteken és vasárnap is flörtölgetős üzemmódban leszel. A könnyedséged pedig csodát tesz: nemcsak te élvezed így jobban a bulit, de a fiúk is könnyebben felfigyelnek rád. Ne vedd őket komolyan, ugyanúgy ne, ahogy a nyári flörtöket sem veszed komolyan!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy régebbi, könnyelmű ígéretedet könnyedén megbánhatod a hétvégén. Amikor ígértél, még nem hitted, hogy eljön az idő, amikor valóra is kell váltanod a szavaidat. A legjobb, ha jó képet vágsz a dologhoz, különben még veszekedéssé is fajulhat a helyzet, erre pedig senkinek sincs szüksége. Ezen a hétvégén a párodnak és neked is nagyobb pedagógiai érzékről kell tanúságot tennetek, hiszen a gyerekeitek kicsit rosszcsontabbak a szokásosnál.

Ha csak keresed a szerelmet: Felejtsd el a spanyol etikettet, mert ezen a hétvégén senki sem udvarol előírásszerűen. Érdemes jegyzetfüzetet vinned magaddal, mert a „Tetcő, kő kóla?” klasszikushoz képest sokkal megdöbbentőbb felszedős dumákkal találkozhatsz a bulikban. És előre szólok, hogy az a srác, aki modellügynöknek adja ki magát, az nem az. Ő is „csak azt akarja”, mint mindenki más.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A libidód az egekben, és a párod is szenvedélyes hétvégét tervez. Jó lenne, ha nem akarnád bevezetni a szexmegvonást párkapcsolati nevelőeszköznek, ettől ugyanis csak nőne a feszültség mindkettőtökben, és a jól induló hétvégét is sikerülne tönkretennetek. Ha mindenképp javítani akarsz a kapcsolatotokon, akkor folyamodj az ellenkező módszerhez: a szex feszültségoldó és kapcsolatjavító szerepét már rég kimutatták a brit tudósok.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelemre vágysz, és amire vágysz, azt megkapod. Ha elég nyitott vagy a hétvégén az ismerkedésre, akkor könnyedén az utadba akadhat a nagy Ő. No jó, nem lesz ez olyan sima ügy, mint a lányregényekben. Sokkal inkább egy fordulatos vígjátékba illik a helyzet, amelyben főhőseink eleinte utálják egymást, és keresztbe akarnak tenni a másiknak, azután rájönnek, hogy valójában életük legnagyobb szerelméről van szó!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége legrettegettebb mondata, ami a szádból elhangozhat: „Beszélnünk kell!” Próbáld ki, és meglátod, a párod teljesen kikészül, ha ezt hallja. Ő ugyanis egy könnyed hétvégére vágyik, de érzi rajtad, hogy te változtatnál valamit a kapcsolatotokon. Persze mindketten mindent túlkombináltok, és ezzel csináltok a bolhából elefántot. A nagy megbeszélések helyett igazán tervezhetnél nagy romantikát és nagy szeretkezéseket a hétvégére – ez valószínűleg jobbat tenne a kapcsolatotoknak, mint egy egyeztető tárgyalás.

Ha csak keresed a szerelmet: Mennyire vagy nyitott az újdonságokra? Mennyire ragaszkodsz a lányregénybe illő elképzeléseidhez? Ez a kérdés hétvégén, hiszen most semmi sem úgy alakul, ahogyan azt korábban elképzelted. A szerelmi életedben az abban nyilvánul meg, hogy szorosabbra fűződik a kapcsolatod egy olyan barátoddal, akivel eddig el sem tudtad volna képzelni, hogy több legyen köztetek haverságnál.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top