Ezo

Így formáld pozitívvá a gondolataidat!

Mi a kapcsolat Gábriel arkangyal és az alkímia között? Mi az a rezgésszám, és hogyan befolyásolhatjuk az életünket a gondolatainkkal? Bloggerünk cikkéből kiderül.

Hogyan képes Gábriel arkangyal az alkímiára? A Nap/fény részecskéinek segítségével teszi mindezt, amelyek segítségével magasabb rezgési frekvenciára emeli a Földet. Bármely bolygót, illetve bolygórendszert át lehet rendezni azáltal, hogy átkerül egy másik, magasabb rezgési szintre. Ahogy a Föld egyre nagyobb sebességgel mozog, nem maradhat a szilárdság frekvenciáján. Emiatt a lineáris idő téridővé gyorsul fel. Ha elgondolkodunk az életünkön, könnyen észrevehetjük, hogy az életünk kapkodó, az idő gyorsulóban van, és látszólag sosincs elég belőle.

Ugyanez figyelhető meg az emberi testben. Ha tudatosan növeljük a pozitív gondolataink számát, ekkor automatikusan magasabb rezgésre emelkedünk. Amint egyre inkább eltelünk fénnyel, semlegesítjük a sötétség alacsonyabb frekvenciáját, s végül fizikai testünk átalakul fizikai-éteri testté. Gábriel arkangyal segítségével minden szilárd anyag könnyebbé válik.

A teljes cikket az Angyalkert blogon olvashatod.

Pozitív gondolatok = magasabb rezgésszám?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top