Aktuális

Régi kapcsolat megújítója

A hosszú évek óta tartó kapcsolat felfrissítéséhez sokszor elegendõ az, ha a nõ megváltoztatja a stílusát. Az új frizura, smink, öltözék eddig ismeretlen oldalát világítja meg, melytõl izgalmassá és újra meghódítandóvá válik a partnere szemében.





A huszonhat éves Konorot Magdi együttélésük tizedik évfordulóján a szépségszakemberek megálmodta külsővel várta kedvesét, méghozzá első randevújuk színhelyén. A meglepetés jól sikerült, barátjának még a szeme is elkerekedett a régi-új kedvese láttán.



Gyorsan elkészíthető frizura







Régi: A vállig érő, dauerolt hajat képtelenség volt formára szárítani, ezért nem keltett ápolt hatást.


Új: Az elől Kleopátra-, hátul bubivágás növeli a hajtömeget, és otthon is egyszerűen elkészíthető. A gránátvörös színtől fényesebbek a hajszálak, ráadásul jól passzol a hófehér bőrhöz is.








Egyforma a szemöldök és hajszín



Helytelen: Magdi a kék szemét zöld szemhéjporral festette, ami mesterkéltnek hatott.


Helyes: a szemöldök vörösesbarna satírozása és a szemek szürkéskék árnyékolása, mivel így még jobban kiemeli a tekintetet. Az ajkat nem szükséges feltűnő színű rúzzsal hangsúlyozni, elegendő a természetes tónus.



Smink 1 perc alatt

Akinek nincs ideje, legalább:





• az ajkát rajzolja körbe, mert üdévé teszi az arcot,

•  kerülje a sötét színeket, mert ehhez pontos “munkára”, értékes percekre van szükség,

•  ütögessen fedőkrémet az alsó szemhéjba, ami eltünteti a fáradtságot,

•  spirálozza a pillákat, hogy középpontba állítsa a tekintetet!







Alapozó a fiatalságért


Az Avon Bőrfeszesítő, hidratáló alapozója áttetszővé teszi a bőrt úgy, hogy közben tökéletes fedést garantál. Az első alapozó, amely megemeli a bőrt, kisimítja a ráncokat, összetevői pedig lelassítják az öregedési folyamatot, megakadályozzák a ráncok elmélyülését, és feltöltik a bőr nedvességraktárait. Használata után százötven százalékkal hidratáltabb lesz az arc, mint korábban. Fényvisszaverői optikailag láthatatlanná teszik a ráncokat, az érett bőr is fiatalos fényben fürdik.

Fotó: Acsai Miklós
Stylist: Horkai Nóra
Smink: Simorda Eszter (Avon)
Frizura: Losonczki Csilla (06-20-946-2637)

Üzletlista:
Ruha: My Day (Bp. III., Bécsi út 65.).
Cipő: Marinelli (Mamut I.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top