Aktuális

Grillezzünk!

Tûzbe hoztuk Tamás! Biztosan észrevettétek, hogy a Nõk Lapja eheti számának központi témája, a VÍZ! De mivel nyár van, nem mehettünk el szó nélkül a tüzes esték, azaz a grillpartik mellett sem! Séfünk ehhez ad most tippeket.





Magdi négygyerekes anyukaként egy műszaki vállalkozás vezetője. Családjával Budapesten él, ezért szívesen járnak le a Bakony ölében megbúvó kedves nyaralójukba kikapcsolódni, egy kis jó levegőt szívni. A mama és lányai, Ildikó, illetve Edina nyár elején összedugták a fejüket, és úgy döntöttek, két jeles ünnepet – egy születésnapot és egy diplomaosztót – is itt, a hétvégi házban rendeznek meg. Ehhez kértek „szakértői” segítséget a Nők Lapja séfjétől, Bereznay Tamástól, illetve divatstylistjainktól, Horkai Nórától és Benkő Judittól. Tippjeiket, divatötleteiket, receptjeiket ti is bátran hasznosíthatjátok, ha kerti partit terveztek!

A teljes ötlettárat a Nők Lapja július 4-én megjelenő számában találjátok!

Addig is álljon itt egy kis ízelítő Tamás receptjeiből:






Tálcában sült joghurtos fogas cukkinivel 




Hozzávalók: 40 dkg fogasfilé, 30 dkg cukkini, 3 dl joghurt, 1 citrom, fél cs. petrezselyem, só, olívaolaj, kb. 15×25 cm-es alufóliatálca.







A cukkinit karikára vágjuk, és a tálcába tesszük. Rárakjuk a szeltekre vágott halat, enyhén megsózzuk, és pár csepp citromlevet locsolunk rá. Ezután leöntjük a joghurttal, és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel. Lefedjük alufóliával, amelyet több helyen kilyukasztunk egy fogvájóval. Rátesszük a grillrácsra, és időnként óvatosan megrázva, 30 perc alatt megpároljuk.





Még több az e heti Nők Lapjából:





• Oroszlán Szonja: “Arra vágyom, hogy meglepjenek”! »
• Igyunk az egészségünkre! »
• Sztárok a Balaton bűvöletében »
• “Borzasztó Kétéves” »
• Kalandpark és Csodabogyó-barlang »
• A Nagy Ásványvízteszt »
• Az élet bölcsője a víz »
• Gyerekek a vízben » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top