Aktuális

Gyönyörű luxusautók a Fordnál

Már hét Ford modellt alakíthatunk kedvünk szerint. Luxuskivitel hagyományosnak tűnő autókban!

2007-ben az S-MAX-nál vezette be a Ford az autók személyre szabhatóságát szolgáló úgynevezett Individual programját, amely különleges külső és belső elemeket kínál a vásárlók számára. Eddig 45 ezren vásároltak ilyen autót, így a szolgáltatást sikeresnek ítélte a cég, ezért folyamatosan fejleszti.

A Ka, a Fiesta, a Mondeo, az S-MAX, illetve a Galaxy modellekre történt alkalmazás után már a Focusra és a Kugára is kiterjed az egyéniséget kínáló program.

Kétféle, a Luxury és a Lifestyle téma köré csoportosulnak a termékek, előbbiben a Classic és a Modern Techno stílusok, míg a Lifestyle csoportban a Style, Fun és Fashion jellegűeket találjuk.
A Classic elegáns színkombinációkat alkalmaz, kiváló minőségű bőrkárpitokat valamint csúcsminőségű padlószőnyegeket, küszöbdíszléceket és ajtópaneleket tartalmaz. Kívül mindezt egyedi kidolgozású könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.

Ezzel szemben a Modern Techno sportos és dinamikus hangulatot sugall. A bőr-csomag az erőteljesebb minták és színkombinációk révén még szembeötlőbb. A fémbetétes váltógomb, kézifékkar és küszöblécek hangsúlyozzák a dinamikát, miközben a vastag, bolyhos padlószőnyeg a luxushangulatot teremt.

A techno stílust a Ford elektronikus berendezései egészítik ki: például prémium audiorendszerek, a hátul utazók kényelmét szolgáló fedélzeti szórakoztató rendszerek, illetve bizonyos modellek esetében tolatókamera.

A Style, Fun, Fashion téma az autók tetején, hátulján és a karosszéria vállvonalán megjelenő kreatív színválasztásra fókuszál, az utastérben pedig logókat és hímzéseket találunk az üléseken és a padlószőnyegeken.

 További képeket itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top