Aktuális

Siker a mobilparkolás

Már több mint egymilliószor használták a MobilParkolás szolgáltatást hazánkban az ügyfelek.

Az Eme Zrt., a Pannon, a T-Mobile és a Vodafone bejelentették, ügyfeleik már egymillió alkalommal vásárolták meg parkolójegyüket mobiltelefonjukkal. A szolgáltatás folyamatos kiterjesztésének köszönhetően a MobilParkolás Budapest mellett már 24 városban érhető el.

A szolgáltatás népszerűségének bizonyítéka, hogy márciusi indulása óta átlagosan naponta több, mint 4000 parkolási tranzakció történik országszerte. A szolgáltatás segítségével nincs szükség készpénzre és időkímélő módon indítható a parkolás, ugyanakkor nem kell feleslegesen pénzt dobni az automatába olyan időszakra is, amikor már nem is áll az autó a parkolóhelyen.

Az autó rendszámát sms-ben a parkolóautomatán található telefonszámra elküldve indítható el a parkolás, amely egy, ugyanarra a számra küldött sms segítségével bármikor tetszés szerint leállítható. A szolgáltatás biztonságot is nyújt, hiszen a virtuális jegy lejárta előtt 15 perccel az ügyfél sms-ben kap tájékoztatást, így a parkolóautomatától és az autótól távol is lehet új parkolást kezdeményezni.

A parkolás ellenértékét – a szolgáltatáshoz tartozó kényelmi díjjal együtt (75 Ft) – a mobilszolgáltatónál vezetett egyenlegről vonják le.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top