Aktuális

Kedvezményes éves belépőkártyával a HUNGEXPO-ra

Kedves Olvasó! Most egy olyan lehetőséget ajánlunk figyelmébe, amely vásári, kiállítási élményekhez juttatja és akár üzleti sikereit is szolgálja: már kapható a kedvezményes HUNGEXPO bérlet!

A HUNGEXPO éves belépőkártyát bocsátott ki, amellyel 2012-ben mind a 22 kiállítása és azoknak az összes kísérő eseménye látogatható lesz. A nagyközönségnek szóló UTAZÁS, a CONSTRUMA, a BNV, de a rendkívül népszerű FeHoVa, a téli Hó-Show, a Spa&Wellness, vagy az idén nagy sikerrel útjára indított ÍZEK és BOROK gasztronómiai fesztivál is a kedvezménnyel látogatható kiállítások között szerepel. A lista persze ezzel nem teljes, számos más kiállítás is szerepel a jövő évi programban. A teljes kínálat a www.hungexpo.hu oldalon megtekinthető.

Az ajánlat pénzkímélő, és hasznos azért is, mert egyszerű belépést biztosít tulajdonosának a tízezreket vonzó közönségvásárokon, amikor a helyben váltott jegyekért a sorban állás szinte elkerülhetetlen. A HUNGEXPO bérlet többszörösen megtérül, hiszen a hozzá kapcsolódó jogok lehetővé teszik, hogy a tulajdonosán kívül mások is használhassák.

Kedvezményes éves belépőkártyával a HUNGEXPO-ra

 

A kártya átruházható, s csupán annyi a kikötés, hogy az adott kiállítás idején egy nap egy belépésre használják azok, akiknek a kártya a birtokában van. Egyszerűbben fogalmazva, ha például az UTAZÁS első napján használja a tulajdonos, a második napján használhatja az, akinek továbbadta, a harmadik és negyedik napon ismét más, vagy még egyszer az, aki már egyszer volt bent. Így egy darab éves belépő kártyával négy belépőt lehet kiváltani.

Az éves belépő kártya jó lehetőség, jöjjenek minél többet a Vásárközpont programjaira, annál jobban megéri, vagy ajándékozzák meg ismerőseiket, s együtt tegyenek látogatást nálunk! A jövőre tervezett 22 kiállítást átlagosan négynaposnak tekintve, a bérlet 88 alkalommal használható fel a HUNGEXPO legkülönbözőbb rendezvényein.

Szóval egyszerű matek, számoljanak velünk!

HUNGEXPO EXTRA: KEDVEZMÉNYES ÉVES BÉRLET

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top