Aktuális

Őszi wellness

Már nincs hőség, de a nap sugarai kora délutánra alkalmassá teszik az időjárást egy kellemes barangolásra. Délelőtt pedig, amikor hűvösebb van, igazán jólesik egy kiadós reggeli után átmelegedni a szaunában, vagy úszni egyet a medencében valamelyik pazar szállodában.

 

Wellness Hotel Katalin**** – A családbarát szálloda – Gyenesdiás

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ősz beköszöntével kikapcsolódáshoz és pihenéshez ajánljuk a nyári nyüzsgés utáni Balatont, ahol egy igazán családbarát 4 csillagos wellness-szálloda várja vendégeit egész évben. Igényes és színvonalas pihenés pároknak és gyermekes családoknak egyaránt.

A wellnesshotelben minden megvan, amire szüksége lehet, hogy kiszakadjon a hétköznapok rohanásából: szépségszalon fodrászattal, szépségápoló kozmetikával, masszázsokkal, deluxe kényeztetés hölgyeknek és uraknak.

 

Óriási beltéri wellnessrészlegünkben kellemes hőmérsékletű úszómedence, élménymedence, forró pezsgőfürdő és gyermekpancsoló, valamint 3-féle szauna is várja vendégeinket.

A Wellness Hotel Katalin**** hatalmas törzsvendégkörrel rendelkezik, akik ismerik a szálloda titkát, hogy az exkluzív szobák és a meleg vizű 4 medence mellett miért is érdemes ide visszajárni: családias hangulatban, kitűnő gasztronómiával, bőséges kínálattal mindig megújulva fogadja vendégeit a szálloda. Legyen Ön is elégedett vendégünk!

Őszi akciós ajánlat, ajándék éjszakák, 2-t fizet, 3-at kap akció, gyermekes családoknak 6 éves korig ingyen! Családias élménygazdag karácsony és szilveszteri akciók!

Elérhetőségek:

Wellness Hotel Katalin**** – A családbarát szálloda – Gyenesdiás

info@hotelkatalin.hu

+36 83 311 324

Wellness Hotel Katalin****
Wellness akciók, aktuális ajánlatok

 

Bővülő wellness-szolgáltatások Zalakaroson – megnyílik a Hotel Napfény*** és Üdülőszövetkezet vadonatúj wellnessrészlege

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

2013 októberében az őszi szünetre érkező vendégek előtt nyitja meg kapuit Zalakaros legnagyobb, háromcsillagos kategóriájú wellnessrészlege.

A Hotel Napfény saját fürdője minden generáció számára önfeledt szórakozást nyújt termálvizes medencéivel, az abba beépített élményelemekkel, infra- és finn szaunáival, számtalan masszázsával, a kicsik számára gyermekpancsolóval, játszószobával, pelenkázóval.

Tavasztól őszig frissítőkkel is szolgálnak majd a füves napozótéren a felüdülni vágyók számára.

Egy kis gyalogos vagy akár segway kirándulás, kerékpártúra, séta, cukrászdai betérő, kilátó látogatás a friss levegőn, és máris kész a tökéletes zalakarosi pihenés receptje – a Hotel Napfényben.

Új wellnesskomplex Zalakaroson – Pihenés az őszi szünetben bevezető áron már 9290 Ft/fő/éj-től.

Elérhetőségek:

Hotel Napfény*** és Üdülőszövetkezet

http://www.hotelnapfeny.hu/
http://www.hotelnapfeny.hu/csomagajanlatok

 

GYULA… MESSZE A LEGJOBB!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Hunguest Hotel Erkel, ahol minden cseppben élmény van!

Magyarország egyik legszebb történelmi fürdővárosában, Gyulán egyedülállóan a szállodából télen-nyáron közvetlen átjárási lehetőség van a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe.

A szálloda négycsillagos Dürer-szárnyában 177 kétágyas standard szoba és 5 várra néző lakosztály található. A mozgásukban akadályozott vendégeknek 4 speciálisan kialakított szoba áll a rendelkezésükre.

Háromcsillagos kényelmet nyújt a szálloda Munkácsy-szárnya, ahol 96 kétágyas standard és 25 superior szoba található. A standard szobák telefonnal, televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek. A várra néző superior szobák extra kényelmét a klimatizálás, szobai széf és DVD-lejátszó biztosítja.

A szálloda Orchidea és Nosztalgia éttermében a magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha ízeivel, helyi különlegességekkel is megismerkedhetnek a vendégek. A Violin Drinkbárban kávékülönlegességek és kitűnő italok széles választékát kínálják, bemutatva a magyar borvidékek különlegességeit is.

A szálloda Harmónia Wellnessének szolgáltatásai között szerepel aroma gőzkabin, finn- és infraszaunák, élményzuhany, élmény- és merülőmedence, sószoba és kondicionálóterem.

 

SZENZÁCIÓS ŐSZI AJÁNLATAINK

http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/gyula/hunguest_hotel_erkel/akciok/

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top