Aktuális

Naposabb idő jön, de a szél marad

Napos lesz az idő, de nem jön még az indián nyár. Erős szélre számíthatunk.

A nyárból hirtelen hideggé vált idő kissé enyhülni látszik, kellemes, 20 fok körüli hőmérsékletre készülhetünk a hétvégén, de sajnos erős széllel kombinálva.

Szombaton néhol felhőkre és záporra is számíthatunk, de szinte mindenhol kisüt a nap néhány órára, viszont kellemetlen lesz az északnyugati szél, amely kifejezetten erőssé is válhat a Dunántúlon és az ország középső részén. Éjszakára 6-8 fokra is hűlhet a levegő, de vasárnapra folytatódik a 20 fok körüli, a szombatinál is naposabb idő, kissé enyhülő széllel.

Kedden csitul a szél

Az Időkép harmincnapos előrejelzése szerint hétfőig marad a szeles idő, csak jövő hét közepén számíthatunk egy kis enyhe, késő nyári időjárásra. Kedden száraz, meleg idő jöhet, péntekre 24 fok is lehet és általában kellemes, napos időben lehet részünk, ami nagyjából vasárnapig kitart. Utána aztán kezdhetjük megszokni a hűvös, borús, októberi időjárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top