Aktuális

Adventi wellness

Hideg van. Rövidek a nappalok. Elfáradunk a karácsonyi készülődésben. Ilyenkor remek ötlet elvonulni pár napra egy olyan helyre, ahol felfrissülhet testünk-lelkünk egy hosszú, mozgalmas év vége felé.

 

Ünnepi feltöltődés a tízéves Hotel Residence-ben!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A tíz évvel ezelőtt családi vállalkozásból indult az ország 10 legjobb wellness szállodája közé beválasztott kívül-belül megújult Hotel Residence Balaton a karácsonyi időszakban is kihagyhatatlan ajánlatokkal várja vendégeit. Kapcsolódjon ki Siófokon, élvezze a csodálatos téli Balaton látványát és kezdje feltöltődve az újévet!

Az év végi időszakban és január-februárban is fantasztikus programok és ajánlatok várják a szállóvendégeket. Az ünnepek alatt egész napos vidám gyermekprogramok szórakoztatják majd a legkisebbeket, míg a felnőtteket „világ körüli utazásra” invitálják:

a programok között lesz zumba, aquafitness, csodalámpa-készítés, görög táncház, country zene és hastánc bemutató is, hogy csak néhányat említsünk a színes programkavalkádból. Jubileuma alkalmából az exkluzív hotel különleges ajánlattal is kedveskedik vendégeinek: november végéig történő foglalás esetén minden csomagárból 10% kedvezményt biztosítanak, az éves csomagoktól a last minute ajánlatokon keresztül a jövő nyári ajánlatokig.

Ünnepi ajánlatok:

Karácsonyi meghittség: A hotel különleges gasztronómiai fogásokkal, ünnepi vacsorával, karácsonyi süteménybárral, kézműves kuckóval, családias hangulattal, közös gyertyagyújtással várja vendégeit már 35.800,- Ft/ fő/ 2 éjtől.

Szilveszteri vidámság: Gazdag programkínálat, ínycsiklandó ízek, élőzene, bűvész-show, tűzijáték, éjféli büfé és a megszokott fergeteges Residence hangulat várja a vendégeket. Ajánlat:  74.900,- Ft/ fő /2 éjtől programokkal és gálavacsorával.

Téli árszállingózás: Az adventi időszakban és az év eleji hajtás előtt is kedvezményes félpanziós árakat biztosít a pihenni vágyóknak. Ajánlat: 13.900,- Ft / fő /éjtől

Foglalás: www.hotelresidence.hu

 

Nyugalmas várakozás

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A advent időszaka tele van izgalommal, várakozással, olykor feszültséggel. Éppen ezért érdemes egy pillanatra megállni a rohanásban és elgondolkodni azon, mivel tehetjük teljesebbé ezt az időszakot.

Lassan lehullik az első hópehely is, és egy pillanat alatt itt lesznek az ünnepek a maguk forgatagával. Egy pillanat alatt elszalad az idő, és már azon kell tépelődnünk, lesz-e idő mindent megvenni, megsütni, kitalálni, becsomagolni, kitakarítani, feldíszíteni és készen állni az ünnepekre.

 

Az adventi időszak a karácsonyt megelőző negyedik vasárnapon kezdődik, és évszázadok óta arra hivatott, hogy ez idő alatt testileg és lelkileg is felkészülhessünk a karácsonyi ünnepekre.

A hévízi NaturMed Hotel Carbona az ünnepvárás alkalmából az Adventi akció keretében, december első három hetében nagyon kedvező árakkal várja azokat, akik két napra vagy akár hosszabb időre is kiszakadnának a hétköznapokból, hogy megkezdjék a felkészülést az ünnepekre. A vendégszeretetéről, barátságos légköréről híres szállodában lehetőség van arra, hogy pihentető fürdő- és masszázskúrákkal, zamatos vacsorákkal öltöztessük ünnepi köntösbe hétköznapjainkat, hogy utána újult erővel vethessük bele magunkat a karácsonyi készülődésbe.

Kedvező áraival, bőséges kínálatával és egész évben barátságos, családias hangulatával felejthetetlen decemberi napokra számíthat a hévízi Carbonában!

Elérhetőség:

NaturMed Hotel Carbona****superior
www.carbona.hu

hotel@carbona.hu

Adventi wellness

 

 

 

 

Karácsonyi wellness pihenés

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A karácsony közeledte mára szinte teljesen összefonódott az ajándékozás gondolatával, az ajándékötletek fontolgatásával. Mindannyian szeretnénk megtalálni a családtagjainknak, barátainknak legnagyobb örömet szerző meglepetést. Nem feltétlenül kell azonban tárgyi ajándékra gondolnunk.
Tökéletes választás lehet egy karácsonyi wellness pihenés, amely során feltöltődhetünk, megszabadulhatunk az egész éves munka során testünkben-lelkünkben felhalmozódott feszültségtől.

Ha mindezt ráadásul az átlagostól eltérő, különleges helyszínen szeretnénk tenni, erre nagyszerű lehetőséget kínál az Egerszalókon található Mesés Shiraz Hotel**** superior.

Az egri karácsonyi vásár forgatagából a mindössze néhány kilométerre fekvő Egerszalókra megérkezve egyenesen átléphetünk a varázslatos Marokkó világába. E messzi királyságot idéző környezetben élvezhetjük az arab és mór fürdőkultúra hangulatát, a Shiraz étteremben megkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb észak-afrikai fogásokat, majd a Casablanca bárban koccinthatunk a karácsonyi ünnep alkalmából.
Ha a decemberi hidegben még ennél is forróbb tájat idéző helyre vágyunk, látogassunk el a Felsőtárkány mellett épült Bambara Hotel**** premium wellness-, tréning- és konferenciaszállodába.

Ez az egyedülálló építészeti alkotás egy napsütéses nyugat-afrikai színfoltot fest a páratlan szépségű Bükki panoráma vásznára. A dogon törzsi falu mintájára megálmodott Bambara Spában ellazíthatjuk a téli időjárás által igénybevett testünket, s felfrissíthetjük a rövid, sötét nappalok monotonitásában kimerült lelkünket. A San Toro étterem falai között meghitt ünnepi miliőben fogyaszthatjuk el a karácsonyi vacsorát. A gasztronómiai élvezetekre garanciát jelent Ekler Viktor Gault&Millau sapkás séf .

Merjen valódi meglepetést okozni, ajándékozzon igazi élményt karácsonyra!

www.kulonleges-wellneshotelek.hu

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top