Aktuális

Élményekkel teli vízi kaland az egész családnak!

A téli szünetben sok szülő számára okozhat fejfájást, hogy milyen programmal kösse le a család apraja-nagyját. Miután megérkezett a Jézuska és kibontottuk valamennyi ajándékcsomagot, újabb élmények kellenek. Mi lehet ilyenkor az ideális választás, ha nem egy egész élménybirodalom? Ahol mindig süt a nap, időjárástól függetlenül csúszdázhatnak, pancsolhatnak a gyerkőcök. És ha mindeközben még anya és apa is megpihenhet, elnyújtózhat a termálvízben vagy lelazulhat egy igazi szaunaszeánszon, akkor a család számára nem kérdéses többé, hogy mi a legjobb választás.

Élményekkel teli vízi kaland az egész családnak!

Mindezeket egyben kínálja az Aquaworld Budapest, Európa egyik legnagyobb élményfürdője, melyet a téli szünetben is megéri felkeresni egy egész napos családi kalandra. Az idelátogató vendégek felfedező kalandorokká változva barangolhatnak a trópusi hangulatú Angkor-romtemplomban, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében mártózhatnak meg, kipróbálhatják a szörföt, búvárkodást, vízen járó labdát, a kalandot és a plusz adrenalint pedig a 11 különleges csúszda garantálja számukra. A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, csúszdázhatnak, de van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, kedvükre játszhatnak a gyerekmedence mellett kialakított szárazföldi játszósarokban.

Élményekkel teli vízi kaland az egész családnak!

Változatos programok a téli szünet minden napjára!

Élményekkel teli vízi kaland az egész családnak!December 20-tól január 5-ig minden nap ingyenes animációs programokkal várja a vízibirodalom a kicsiket és nagyokat egyaránt. A reggeli vízi torna és vízi aerobik mellett többek között izgalmas matracrali, vízi röplabda, és minidiszkó is várja a kis kalandorokat. Akiknek pedig elég a pancsolásból, azok a Lurkó műhely kézműves-foglalkozásain próbálhatják ki ügyességüket.

További info: http://www.aqua-world.hu/hu/programajanlo

Segítség a Jézuskának, jó ötlet az apukáknak!

Sok kisgyermekes családban a Jézuska hozza a feldíszített karácsonyfát. Ilyenkor általában az apukára vagy a nagyszülőre hárul a feladat, hogy kitaláljon a gyerekeknek valamilyen programot, amivel távol tarthatja a kíváncsiskodó tekinteteket. Az Aquaworld Budapest Vízibirodalom az ő segítségükre siet.

December 24-én délután 4 óráig színes programokkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Míg az izgatott gyerkőcök pancsolnak egy nagyot, addig az angyali kezek kényelmesen feldíszíthetik az egész lakást.

Bővebb információ: www.aqua-world.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top