Aktuális

Tavaszváró ajánlatok

Tavasz van, gyönyörű! Bár idén tél sem volt igazán, ennek ellenére örülünk a tavaszi napsütésnek, a langyos szellőnek, a kirándulásra hívogató időjárásnak! Mutatunk pár helyet, ahová érdemes ellátogatni!

Utazás a középkorba – Tavaszi programok Sümegen

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Akik tavaszi pihenésüket Sümegen töltik, méltán érezhetik úgy, mintha egy varázsszőnyeg visszarepítette volna őket az időben… egészen a középkorig…

A sümegi Vár lábánál épült Hotel Kapitányban hétről hétre megelevenedik a történelem, középkori lovasok, harcosok, bajvívók uralják a terepet.

A már méltán nagy hírű lovagi torna és spanyol lovas bemutatón vendégeink megismerhetik a középkori harcok izgalmát, a korabeli fegyvereket, izgalmas viadalon, és lenyűgöző lovas produkciókon vehetnek részt! A középkori többfogásos lakomán a finom falatok (kemencében sült ételek, házi rétes – természetesen evőeszköz nélkül) mellett korabeli zene, táncbemutatók, lovas produkciók színesítik az estét.

S hogy mi minden vár még a Kapitányban?

  • Tavaszi akciók  már 10.900,-Ft/fő/ éj-től!
  • Ünnepi csomagok sztárfellépőkkel, előfoglalási kedvezményekkel: március 15-én Sasvári Sándor, míg húsvétkor Szabó Ádám műsora szórakoztatja a vendégeket!
  • Ínyenc gasztronómia és fantasztikus wellnessrészleg kényeztető kezelésekkel!
  • Aktív programok a család minden tagjának Magyarország I. Történelmi Élményparkjában!

Bővebb információ:Tavaszváró ajánlatok

www.hotelkapitany.hu
sales@hotelkapitany.hu
www.facebook.com/hotelkapitany

 

 Újjászületés és friss tavaszi lendület 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ébredő természet szépsége minden nap mosolyt csal arcunkra. A NaturMed Hotel Carbona feng shui kertjében, a szabadtéri élményfürdő mediterrán stílusú parkjában zavartalanul élvezhetjük az új ruhába öltöző természet csendes szépségét. Mint ahogy a természet is megújul, úgy szervezetünk is megköszöni a törődést. Engedje, hogy frissé, üdévé varázsoljuk Önt, hogy ne a tavaszi fáradtságról szóljon majd a csodálatos, színes és illatos évszak, a tavasz.

Fedezze fel a leglátványosabb évszakváltásban rejlő lehetőségek széles választékát nálunk!

Már néhány, pihenéssel töltött nap is elegendő lehet, hogy energiával töltődjünk fel, megelőzve hogy a tavaszi fáradtság erőt vegyen rajtunk. A kétéjszakás NaturMed Lendület csomagajánlat a relaxáláson túl egy frissítő masszázzsal is kényeztet.

Tavaszváró ajánlatok

Sokan a tavaszt tartják a méregtelenítés időszakának. Nem véletlen, hiszen ilyenkor a testünk örömmel fogadja a frissítő megtisztulást. A NaturMed Hotel Carbona szakemberek által vezetett léböjt- és salaktalanító kúrák segítségével búcsút inthetünk a tél nyomasztó terheinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top