Aktuális

Ingatlanhitel milliós nyereményekkel

A lakásvásárlás életünk egyik legfontosabb döntése: nemcsak a megfelelő ingatlan, de a finanszírozás kiválasztása is megfontoltságra int. Az OTP Bank tavaszi akciójával megkönnyíti a döntést: ingatlanhiteleik most 0 Ft-os indulódíjjal, hozzávetőleg 200 000 Ft megtakarítással érhetők el, kapcsolódó játékukban pedig 5 x 3 milliós díj vár a nyertesekre.
Ingatlanhitel milliós nyereményekkel

Relatíve alacsony árak, lassan élénkülő kereslet és versenyképes hitelajánlatok jellemzik a hazai ingatlanpiacot. Jó lehetőség ez minden potenciális vevő számára, legyen szó otthonteremtésről vagy befektetési célú ingatlanvásárlásról. Egy ilyen nagyságrendű kiadás azonban többnyire nem lehetséges tisztán önerőből, érdemes tehát alaposan tájékozódni az ingatlanhitelek piacán.

Az OTP Bank tavaszi akciója megkönnyíti az első lépéseket: az ingatlanhitelt vagy -lízing szerződést kötő ügyfeleik számára most elengedik az induló díjakat. Ezek egy átlagos, 5 millió forintos lakáskölcsön esetén 210 000 Ft-os összeget tesznek ki, az akciós időszakban, azaz március 1 és április 30. között azonban nem jelentenek költséget az ügyfelek számára.

Nem csak a díjmentesség teszi vonzóvá az akciós ajánlatot. Ha az ingatlanhitel mellé OTP Lakástakarék szerződést kötünk, részt vehetünk egy játékban, melynek nyereménye 5-ször 3 millió Ft. A részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a www.otpbank.hu/ingatlanhitelakcio oldalon, és kitölteni egy rövid kvíz-jellegű kérdéssort. A nyeremény természetesen felhasználható a hitel törlesztésére is, ha pedig a lakásvásárlás az OTP Ingatlanpont közvetítésével történik, az összeg 6 millió forintra emelkedik.

A játék feltételéül szabott lakástakarék-szerződés ráadásul nem csak alacsonyabb THM és törlesztőrészletet jelent, de akár évi 72 000 Ft állami támogatásra jogosít.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek,további részletek az alábbi oldalon találhatók: www.otpbank.hu/ingatlanhitelakcio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top