Aktuális

Itt az NLCafé plusz, a női közösség!

Ha egy kávészünetre vágysz, ami alatt kicsit lelazulhatsz, akkor nem kell tovább menned, az NLCafé plusz, a női közösség, a kikapcsolódásról szól.

Itt a Cafeblog továbbgondolása, ahol a legjobb női bloggerek szolgáltatják a tartalmat. Az NLCafé plusz egy olyan megújult felület, ami teret ad a temérdek jobbnál jobb blogposztnak, és dinamikusan frissülő, magazinos formában tálalja elénk a női blogok leglegjeit.

A Nők Lapja Café szárnyai alatt csakis női tartalmat várnánk, de nem csak csupa játék és mese, amit itt találsz: a blogbejegyzések sokaságában pont azokra az életmóddal, egészséggel, családdal, párkapcsolattal vagy épp szexualitással kapcsolatos kérdéseidre kapsz tanácsokat, tippeket, amelyekre mindig kerested a választ.

Mindezek mellett pedig nem maradsz le a legfrissebb sztárhírekről sem, legyen akár külföldi, akár hazai híresség az, akire kíváncsi vagy. Ugyanígy nagyon erős a blogok mezőnye a lakberendezésben és a kreativitást előtérbe helyező témákban is. Körülnézhetsz a nagyvilágban, képbe kerülhetsz a legmenőbb és legújabb trendekkel. Ha pedig épp receptet keresel, akkor is csak egy kattintás, és a legalapabb ételektől kezdve a legínyencebb falatokig mindent megtalálsz a gasztroblogokon.

Ami egy női magazinba kell, az az NLCafé pluszon ott van, folyamatosan frissülő tartalommal. Már csak annyi a dolgod, hogy fogd meg a kávésbögréd, telepedj le a géped elé, és kattints az NLCafé pluszra a felhőtlen szórakozásért.

Itt az NLCafé plusz, a női közösség!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top