Aktuális

Akkora verekedés volt Pilismaróton, hogy egy műláb is leszakadt

Most emelt vádat az ügyészség a tavaly októberi balhé miatt, amikor egy vendég őrjöngeni kezdett egy sörözőben.

Talán a túl sok ital okozhatta, hogy tavaly október 24-én egy 29 éves férfi hangoskodni kezdett egy pilismaróti sörözőben, káromkodott, és szidta a többi vendéget. Miután viselkedését megelégelte a söröző közönsége, két férfi kitolta a hangoskodót a teraszra.

Egy vendég – a későbbi sértett – vesztére kint volt a teraszon, mikor a garázda minden előzmény nélkül fellökte őt. A földre kerülő sértettet ököllel arcon ütötte az elkövető, majd amikor a sértett védekezni próbált, a támadó a lábánál fogva húzta a földön, ennek következtében a sértett lábán lévő protézis lejött.

Ekkor telt be végleg a pohár a többi vendég számára, elzavarták a garázdát, aki a biciklitárlón átesett, majd hangoskodva hazament – áll a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

Mivel a vádlott cselekménye alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására, a járási ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top