Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

Tinik vertek össze egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy négy fiatal bántalmaz egy férfit a X. kerületben. Kettőt rögtön elfogtak, két társukat még keresik.

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt két budapesti fiú, valamint két ezidáig ismeretlen társuk ellen – írja a police.

A 4 fiatal szeptember 22-én 1 óra körül bántalmazott egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban. A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket. Másik két társuk elfutott a helyszínről, azonosításuk még zajlik.

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

Aki  a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Címlap

top