Aktuális

Nagytestű kutya támadt egy nőre Budapesten

Még augusztus végén sétáltatta két nagytestű kutyáját szájkosár és póráz nélkül Budapest 14. kerületében egy férfi, amikor az egyik eb egy kiskutyás nőt támadott meg. Az állat súlyosan megsebesítette a nőt.

A rendőrség adatai szerint V. László 2016. augusztus 26-án délután két nagytestű kutyáját póráz és szájkosár nélkül sétáltatta Budapest XIV. kerületében. Amikor a Stubnya utca és a Kassai utca kereszteződéshez érkeztek, a két eb egy kiskutyát sétáltató nő felé rohant. A nő azonnal az ölébe kapta kiskutyáját, mire az egyik állat megtámadta és beleharapott. A támadás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága az 55 éves budapesti férfi ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozását befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte – írja a Police.

Itt támadt a nőre a nagytestű kutya

Olvass még a témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top