Aktuális

Tériszonya volt a 8 méteres szakadékba zuhant corvinusos diáknak

Új részletek derültek ki azzal a fiúval kapcsolatban, aki a napokban Olaszországban életét vesztette, miután lezuhant egy szakadékba. A Corvinus diákja imádta Olaszországot, viszont barátja állítása szerint nagyon tériszonyos volt.

Sz. Gergő keddre virradóra esett bele egy szakadékba Olaszország liguriai régiójában, és még a helyszínen életét vesztette. Korábban a Külgazdasági és Külügyminisztérium arról tájékoztatott, hogy a fiú egy nemzetközi tábor résztvevőjeként tartózkodott Olaszországban. 

A Borsnak és a Blikknek is nyilatkozó barát(ok) szerint a Corvinuson gazdasági mesterképzésre járt Gergő úgy eshetett le a Monterossóban található Soviore szentély 8 méteres faláról, hogy áthajolt a sövényen, mert rosszul lett, és beleszédült a mélységbe. A Borsnak nyilatkozó szerint az egyetemista híresen tériszonyos volt. Mint mondta: volt ugyan egy buli hajnalban, ahol alkoholt is fogyasztottak, de Gergő nem volt ittas állapotban, amikor a tragédia történt. 

Monterosso meredek partszakasza.
Monterosso meredek partszakasza

Sz. Gergő állítólag imádott utazni, és az egyik kedvenc országa éppen Olaszország volt. Édesanyja hat évvel ezelőtt halt meg, így most a kisebbik fiút is elvesztő családban az apának és az idősebbik testvérnek egymásra támaszkodva kell valahogy átvészelnie ezt az újabb nehéz időszakot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top