Aktuális

Részegen ment az ittas vezetés miatti tárgyalására, elküldték, erre részegen autóba ült, de megint lebukott

A ceglédi férfi olyan állapotban jelent meg a saját tárgyalásán, hogy a bíróság elküldte, majd fél óra múlva a rendőrök őrizetbe vették, mert részegen kocsikázott.

Egy férfivel szemben ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás, ami miatt bíróság elé állították. A gyanúsított azonban részegen jelent meg a tárgyaláson a Ceglédi Járásbíróságon – közölte az ügyészség.

A járásbíróság kihívta a rendőröket, akik megszondáztatták a férfit, és kiderült, hogy valóban ivott. A bíróság ezután elküldte a férfit a tárgyalásról.

Fél órával később már Cegléden kocsikázott, és a rendőrök megállították. Az alkohol természetesen ilyen gyorsan nem tűnt el a szervezetéből, ezért ittas járművezetés miatt őrizetbe vették.

A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban már másnap a Ceglédi Járásbíróság elé állította a férfit. A két bűncselekményért 6 hónap 3 évre felfüggesztett fogházbüntetést kapott jogerősen a vádlott, emellett 336 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, és 3 évre eltiltották a járművezetéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top