nlc.hu
Aktuális
Szerelmespár vesztette életét a brutális balesetben

Szerelmespár vesztette életét a brutális balesetben

A frontális karambol csütörtök hajnalban történt Tar és Mátraverebély között. Három ember halálát okozta.

Ma már csak néhány roncsdarab emlékeztet a 21-es úton, Tar és Mátraverebély között arra a brutális balesetre, ami még csütörtök hajnalban történt, és három emberéletet követelt. Egy piros Opel Corsa és egy Toyota kisbusz ütközött frontálisan: a Corsában ülő szerelmespár és a Toyota egyik utasa is életét vesztetet.

A Blikk úgy tudja, a Corsában utazó szerelmesek nyáron találtak egymásra, és rövid idő után össze is költöztek. A pár Taron élt, és együtt nevelték az asszony kamasz fiát. A lap arról is beszámolt, családjaik úgy döntöttek, haláluk után is együtt maradnak: karácsony másnapján egymás mellé temetik őket.

„Sok helyütt vannak problémás útszakaszok a környéken a 21-es főút kétsávossá szélesítése miatt. Sokszor nem látszanak jól, vagy nem egyértelműek a táblák” – ezt pedig már Dömsödi Gábor, a szomszédos Pásztó polgármestere mondta a lapnak, aki a helyszíni szemle után csodálkozott, hogy épp ott történt ilyen nagy baleset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top