nlc.hu
Aktuális

Covidból gyógyult Delhusa Gjon

A koronavírust legyőző Delhusa Gjon állítja: a kómában fekve végigment a halál ösvényén, ahol látta a pokol bugyrait

Hat napig feküdt lélegeztetőgépre kötve a 68 éves zenész.

Delhusa Gjon tavaly télen fertőződött meg koronavírussal, majd olyan súlyos állapotba került, hogy majd egy héten át mesterséges kómában, lélegeztetőgépen tartották. Az énekes a vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén mesélt a gyötrelmes, kórházban töltött 23 napról. Saját bevallása szerint végigment a halál ösvényén, ahol látta a pokol bugyrait, mielőtt elindult az életet jelentő fényesség felé – írja a Bors.

Delhusa Gjon

Túlélte a Covidot Delhusa Gjon (Fotó: Sajtószoba)

„Abban a 6 napban, amíg lélegeztetőgépen voltam, álomszerű képeket láttam. Jártam azon a folyosón, amit a világirodalom úgy nevez, hogy a pokol útja. (…) Valami erő, mintha az ördög húzott volna befelé ezeken az ajtókon, de én megtámaszkodtam, és nem mentem. Csak haladtam tovább, és egyszer csak megláttam a folyosó végén a tündöklő fényt, és arrafelé húzott valami. A következő kép már az volt, hogy lassan nyitom a szemem, (…) és csak annyit mondtam: Élek!” – mesélte könnyeivel küzdve Delhusa Gjon, akit a mai napig légszomj gyötör.

Olvass még Delhusa Gjonról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top