nlc.hu
Aktuális

Mumifikálódott nőre bukkantak Olaszországban

Mumifikálódott asszonyra bukkantak az olasz rendőrök

A szomszédok azt hitték, hogy a járvány elején elköltözött az idős és magányos hölgy.

Bizarr felfedezést tettek a észak-nyugat olasz városkában. A rendőrség ugyanis rábukkantak egy mumifikálódott asszonyra, aki feltehetően már két éve üldögélt egy kis széken ugyanannál  a konyhaasztalnál, ahol kilehelte a lelkét. – számolt be a különös esetről a The Mirror.

idős nő keze

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az asszony a 70 éves korában elhunyt Marinella Beretta volt, aki a hírek szerint egy közeli tartományból származott és nem rendelkezik élő rokonokkal. A házat, ahol megtalálták, évekkel korábban eladta egy svájci vevőnek, az új tulajdonossal azonban abban állapodott meg, hogy továbbra is ott élhet, amennyiben gondját viseli az ingatlannak. A rendőrséget a svájci tulajdonos riasztotta, miután szóltak neki a szomszédok, hogy nagyon elburjánzott a kertben a növényzet. Elena Bonetti, a családügyekért és esélyegyenlőségért felelős olasz miniszter az üggyel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Az, ami Marinella Berettával történt Comóban, maga a mindannyiunk lelkiismeretére ránehezedő elfeledett magány.

A rendőrség vizsgálja a halál körülményeit, de egyelőre úgy tűnik, az asszony egyedül volt, amikor az asztalnál üldögélve egyszerűen végleg elaludt. Egyelőre azt sem lehet tudni, minek köszönhető, hogy a teste mumifikálódott. A szomszédok egyébként abban a hiszemben voltak, hogy a hölgy a járvány kezdetén elköltözött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top