nlc.hu
Aktuális

Alfonz gazdának nem tetszett Bea kárörvendése

Házasodna a gazda: „Te is hazamehettél volna” – Alfonz gazdának nem tetszett Bea kárörvendése

A gazda többször is próbálta csitítani Beát.

Pénteken kiderül, hogy kire esik a gazdák választása, éppen ezért már nagy a verseny a lányok között. Alfonz gazda egészen a szerdai epizódig három lánnyal randizott, ám végül Ritától elbúcsúzott. Látszott rajta, hogy megviseli a döntés, de a dunakeszi hölgy nagyon jól fogadta, megértő volt és értékelte, hogy őszinte volt vele Alfonz.

Beatrix és Alfonz gazda

Fotó: RTL

Amikor visszament a házba, megkérte Encit, hogy segítsen neki pakolni, eközben Bea kiment a gazdához és közölte vele, hogy nagyon boldog, hiszen végre hazamegy Rita. „Végre, hazaküldted a legnagyobb ellenségemet. Éppen ideje volt már” – mondta Beatrix, ám a kárörvendés és a stílus nem jött be Alfonznak. 

Tudod ugye, hogy te is pont ugyanilyen nagy eséllyel hazamehettél volna, mint ő most?

– tette fel a kérdést Beának, akin látszott, hogy meglepődött, nem is nagyon tudott mit mondani. Amikor búcsúzkodtak, Beatrix annyit mondott Ritának, hogy örült, Rita pedig annyit válaszolt, hogy ő nem. Amíg bepakoltak az autóba és elindultak, Bea folyamatosan mondta a magáért, nem rejtette véka alá a boldogságát, ami szintén nem tetszett a gazdának és megkérte, hogy legalább most maradjon csendben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top