nlc.hu
Aktuális

Tűz a maglódi Auchanban

Tűz ütött ki este a maglódi Auchanban, 500 vásárlónak kellett elhagynia az épületet

Szerencsésen kimenekítettek mindenkit az épületből.

Tűz ütött ki csütörtökön este a maglódi Auchan áruházban. Az M0-s mellett található jókora épületben a pékség részlegen gyulladt ki egy elektromos kemence.

Az áruházat több mint ötszáz embernek kellett elhagynia a Blikk szerint. A tűzoltók Budapestről, Monorról és Gyömrőről érkeztek öt járművel. Kollégánk is a helyszínen járt, éppen vásárolni szeretett volna, de épp akkor rohantak be a tűzoltók az épületbe:

Tűzoltók vonulnak be a maglódi Auchan területére

Tűzoltók vonulnak be a maglódi Auchan területére (Fotó: nlc)

A gyömrői tűzoltók is posztoltak fotókat, és azt írták: egy kb. 450 négyzetméter alapterületű pékség területén egy elektromos sütőkemence belseje kigyulladt, az ott dolgozók a lekapcsolását elvégezték, porral oltóval az oltást megkezdték, az áruház kiürítését elkezdték. Az áruházból 512 fő vásárló és 36 fő személyzet sértetlenül kijött. A kiérkező rajok egy vízsugár segítségével a tüzet eloltották.

A maglódi Auchan is beszámolt a tűzesetről a közösségi oldalán. Arról is tájékoztatást adtak, hogy mivel a tüzet sikerült gyorsan megfékezni, így az áruház pénteken a szokásos módon, reggel 6 órától várja ismét a vásárlókat, de a pékség csak 10 órakor nyit ki.

maglódi Auchan

Kigyulladt a maglódi Auchan (Fotó: nlc)

Egy éve az autók lángoltak a soroksári Auchannál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top